Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΜOYΣΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ~ αλλάζοντας φάση (levels)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Άλλωστε καμιά ζωή δεν μπορεί να είναι τόσο βαρετή όσο φαίνεται. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πως θα καταλήξει. Για αυτόν τον τυχαίο άνθρωπο που είναι συνεχώς σκυθρωπός και σκυμμένος στο γραφείο του, για τον οποίο αναρωτιέσαι αν υπάρχει κάτι άλλο στη ζωή του.

Ποτέ δεν ξέρεις πως ένας νεκρός μπορεί να αναστηθεί. Και πως αυτή η ανάσταση μπορεί να ερμηνευθεί για τον καθένα. Ίσως γι’ αυτό δεν είναι φρόνιμο να κρίνουμε κάποιον από αυτό που λέει ή κάνει. Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι κρύβει μέσα του, ποια είναι η ιστορία του ή πως θα καταλήξει στο μέλλον.

Η ζωή είναι ένα σύνολο από ερεθίσματα και ο άνθρωπος που τα δέχεται χωρίζει την διαδρομή του σε φάσεις. Στάδια που περνάει το ένα μετά το άλλο. Που το ένα δεν έχει απαραίτητα σχέση με το προηγούμενο. Τα δεδομένα σε μια εξίσωση αλλάζουν, τα ζητούμενα εξελίσσονται και οι μεταβλητές είναι εφόδια που αποκτούμε με το πέρασμα του χρόνου. Ίσως γι’ αυτό στο πέρασμα των σταδίων δεν αλλάζουμε πολύ πια. Στο τέλος της ζωής μας. Εκεί, οι σταθερές είναι περισσότερες από τις μεταβλητές.

Κάποιες φορές όμως… Αισθάνεσαι ότι κι εγώ; Μια εσωτερική δύναμη να σε ξεσηκώνει; Ένα αναίτιο χαμόγελο να σου προκαλεί δάκρυα; Ένας άγνωστος ρυθμός να ξεσηκώνει το σώμα σου σε ακανόνιστες κινήσεις που ποτέ άλλοτε δεν είχες τολμήσει. Βγάλ’ το από μέσα σου. Μην το κρατάς. Εκφράσου, εξωτερίκευσε αυτό που συμβαίνει μέσα σου. Δεν είναι ανωμαλία του οργανισμού σου, είναι η αλλαγή του σταδίου. Περνάς στην επόμενη φάση. Απόλαυσέ την! +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ AΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το