Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΦAPΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ~ το μυστικό του χίτλερ

πως οι εφαρμογές της επιστήμης & της τεχνολογίας επιδρούν στην κοινωνία του σήμερα

χαιρετώ τα science nerds του +yannidakis 
Η σεξουαλικότητα υπήρξε πάντα μέσο για να κατανοήσουμε καλύτερα τον άνθρωπο και τη φύση του. Αυτό υποστηρίζουν και οι επιστήμονες που προσπαθούν να καταλάβουν τι είδους άτομο ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ, του οποίου η σεξουαλικότητα έχει αποτελέσει αντικείμενο ιστορικής και ακαδημαϊκής συζήτησης, από την περίοδο που ήταν ακόμα εν ζωή. 

Πολλές είναι οι θεωρίες που έχουν διατυπωθεί σχετικά με την διαταραγμένη σεξουαλική ζωή του δικτάτορα. Μερίδα ιστορικών έχουν υποστηρίξει ότι ο Χίτλερ ήταν ομοφυλόφιλος ή αμφιφυλόφιλος και ότι οι ναζιστικές διώξεις σε βάρος της ομοφυλοφιλικής κοινότητας ήταν ένας αμυντικός μηχανισμός αντιμετώπισης της εσωτερικής του ομοφοβίας. Μια άλλη θεωρία έρχεται να υποστηρίζει ότι ο Χίτλερ ήταν ασέξουαλ και γι' αυτό δεν εμφανιζόταν σχεδόν ποτέ με γυναίκες ή δεν απόκτησε παιδιά.  

Λίγους μήνες πριν, ο Γερμανός ιστορικός Josef Steiner Brin ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε ιατρικά αρχεία από το 1923, που αποδείκνυαν δύο διαφορετικά προβλήματα στα γεννητικά όργανα του μεγάλου δικτάτορα. «Ο Χίτλερ πιστεύεται ότι είχε δύο μορφές γενετικής ανωμαλίας: μια κρυψορχία, δηλαδή διέθετε έναν μόνο όρχι, και μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται υποσπαδίας πέους», έγραψαν οι ιστορικοί Jonathan Mayo και Emma Craigie στο νέο βιβλίο τους, Η Τελευταία Ημέρα του Χίτλερ: λεπτό προς λεπτό. Οι δύο διαταραχές φαίνεται να εξηγούν ιστορικά τεκμήρια που αναφέρουν ότι ο Χίτλερ φοβόταν να εκτεθεί γυμνός μπροστά σε οποιονδήποτε, ενώ μπορεί ακόμη και να αποτέλεσαν τη ρίζα της ανείπωτης οργής του.

Τι είναι όμως ο υποσπαδίας πέους;

Το συγκεκριμένο γενετικό πρόβλημα δημιουργεί προβλήματα στην ούρηση, επώδυνη στύση, δυσκολία ή αδυναμία συνουσίας αλλά και ψυχολογικά προβλήματα. Αν σε όλα αυτά συμπεριληφθεί και η απουσία του ενός όρχεως, φτάνει για να καταλάβουμε το κόμπλεξ που πιθανόν να προκλήθηκε στον Αδόλφο Χίτλερ, και ίσως να δικαιολογεί εν μέρει την κατάσταση του ψυχισμού του, τις εμμονές, τις διαστροφές και τις δολοφονικές ενέργειες εις βάρος της ανθρωπότητας. Και για να το πω σωστότερα, δεν τον πηδούσε κανείς, γι' αυτό πήδηξε αυτός τους πάντες.+el. gk. 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το