Τρίτη 24 Μαΐου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΗΣ ~ προσδεθείτε, οι "αιθέριες στιγμές" ξεκινούν!

Χαίρεται εραστές (και μη) της Ιστορίας +yannidakis
Αν ψάχνετε μία διαφορετική εμπειρία, κάτι να σας εξάψει τη φαντασία και να σας γεμίσει αδρεναλίνη, κάτι πρωτότυπο και εναλλακτικό μέσα σε μία ευρεία γκάμα ενδιαφερόντων, τότε βάλτε στη λίστα σας και τις αεροπορικές επιδείξεις οι οποίες, αφενός πληρούν όλα τα παραπάνω κριτήρια και αφετέρου θα κυριαρχήσουν στην ατζέντα του φετινού καλοκαιριού στη χώρα μας! Πλήρως καταρτισμένοι κυρίαρχοι των αιθέρων θα είναι εκεί, για να σας εντυπωσιάσουν με τις φιγούρες τους και να σας γεμίσουν όμορφες εικόνες και δυνατές συγκινήσεις.
πολεμικά αεροσκάφη, επιδείξεις,
Ο... "Δίας" περήφανος και εντυπωσιακός!
Α. "Kavala AirSea Show": O χρόνος μετρά αντίστροφα για το φαντασμαγορικό show της Βορείου Ελλάδας που φέτος, μετά από ένα χρόνο, επιστρέφει στην Καβάλα, διεξάγεται από τις 24 έως και τις 26 Ιουνίου και εξασφαλίζει για το κοινό δωρεάν είσοδο, κάνοντας το ακόμη μεγαλύτερο πόλο έλξης. Συμμετέχουν οι δύο πολυαγαπημένες ομάδες του κοινού, F16C demo team "Zeus" και Τ-6Α demo team "Daedalus", επισκέπτες από Βαλτική και Γερμανία και πολλές ακόμη ομάδες.
 
αθήνα, τανάγρα, σεπτέμβρης

Β. "Athens Flying Week": Η εκπνοή του καλοκαιριού δεν θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη γιορτή απ' αυτή! Φέτος μεταφερόμαστε στην αεροπορική βάση της Τανάγρας, 17 και 18 Σεπτέμβρη. Μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση προγράμματος και λεπτομερειών, καθώς ψιθυρίζεται πως φέτος οι εκπλήξεις θα' ναι περισσότερες από κάθε άλλη χρονιά!

Προετοιμαστείτε κατάλληλα (άνετα ρούχα-παπούτσια και αξεσουάρ προστασίας από τον ήλιο κρίνονται απαραίτητα), οπλιστείτε με καλή διάθεση, υπομονή (ο κόσμος σ' αυτές τις εκδηλώσεις είναι μακράν περισσότερος απ' όσο θα περίμενε κανείς) και πλήρως φορτισμένες φωτογραφικές μηχανές,  πιάστε ένα καλό πόστο και απολαύστε μέχρι τελευταίου δευτερολέπτου το τόσο εντυπωσιακό θέαμα που προσφέρεται. Γι' αυτά τα θεάματα δουλεύουν σκληρά πολλοί άνθρωποι (απ' τους πιλότους και τους διοργανωτές μέχρι τους αφανείς ήρωες, τους εθελοντές) και τους αξίζει μία θερμή επιβράβευση από το κοινό.  +Κωνσταντίνα Πορφυρού

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το