Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ κακοήθεια στο εργασιακό περιβάλλον

you've got to take this moment στο +yannidakis
Είναι πραγματικά δύσκολο να επιβιώσει ο αγνός και ο απόλυτα αξιοπρεπής άνθρωπος σε μια κοινωνία σαθρή της οποία μέλημα είναι πώς θα «φάει» τις σάρκες των άλλων.

Τελικά ποιοι είναι αυτοί που τα καταφέρνουν και ξεχωρίζουν μέσα σε ένα εργασιακό περιβάλλον;
Είναι εκείνοι οι τύποι που φορούν το φιλικό τους προσωπείο, αλλά καταβάθος τρέφουν άσχημα συναισθήματα, για τους περισσότερους ανθρώπους, και έχουν τη διάθεση να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο διότι στόχος τους είναι να άγονται και να φέρονται όπως επιθυμούν.

Προκειμένου να σκεπάσουν τις πομπές τους, δημιουργούν ανυπόστατα κουτσομπολιά και ίντριγκες οι οποίες δηλητηριάζουν και καταστρέφουν υπολήψεις ανθρώπων που με κόπο έχουν πετύχει στον τομέα τους.

Οι τοξικοί άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι εν συγκρίσει με άλλους έχουν ορισμένα μελανά σημεία. Δε είναι το ίδιο ικανοί με άλλους έτσι, με την τοξικότητα και την κακεντρέχειά τους επιδιώκουν να στρέψουν πάνω τους τα βλέμματα όλων.

Τα μαθηματικά εφευρέθηκαν για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. Το 90% αυτών των περιπτώσεων έχει άσχημη κατάληξη. Τους «ξερνά» το εργασιακό σύστημα, καθώς απαιτεί μυαλά πρακτικά και άτομα που μπορούν να προσφέρουν στον τομέα τους. Όπως λέει και μια γνωστή, όταν σε ένα σταφύλι υπάρχει μια ρώγα σάπια, μοιραία σαπίζουν και οι υπόλοιπες ρώγες. Αν εσείς, γενικά, στη ζωή σας έχετε μια σάπια ρώγα, απαλλαγείτε άμεσα από αυτή πριν τρελαθείτε. +Nastazia A 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το