Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ~ οδηγός προετοιμασίας για ένα υπέροχο σαββατοκύριακο

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Από το 1988 που έκανα το πρώτο μου ταξίδι στην Αμερική έως και το 2005 που τελικά αποχώρησα από αυτήν για τελευταία φορά, δεν θυμάμαι ποτέ τα μέσα ενημέρωσης να κάνουν απεργία. Ναι, απεργίες υπήρχαν κάποιες φορές -κι αυτές όπως εδώ, χωρίς αποτέλεσμα- αλλά οι δημοσιογράφοι όλα αυτά τα χρόνια βρίσκονται στο πόστο τους.

Εδώ πάλι έχουμε μία άλλη τραγελαφική πραγματικότητα στην οποία ο μέσος έλληνας αρέσκεται στο να βρίζει τον δημοσιογράφο καθημερινά ένα κλικ λιγότερο από τον πολιτικό (που ο ίδιος ψήφισε λίγους μήνες νωρίτερα). Όταν όμως ο δημοσιογράφος κατεβαίνει σε απεργία κατά έναν μαγικό τρόπο, λείπει από όλο τον κόσμο! Γιατί; Γιατί να απεργήσει αυτό το κρίσιμο σαββατοκύριακο που έχουμε τόση ανάγκη να μάθουμε για το τι συμβαίνει στην Βουλή με την λαιμητόμο μέτρων που αναμένεται να περάσουν; Έλα ντε!!!

Όμως τα πράγματα τελικά... δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί οι δημοσιογράφοι απεργούν και οι τηλεοράσεις δεν μεταδίδουν, οι εφημερίδες δεν κυκλοφορούν, το ραδιόφωνο σίγησε, όμως στο διαδίκτυο; Εκεί η ενημέρωση είναι πλήρης, οι ιστοσελίδες ενημέρωσης έχουν κάλυψη εγκαίρως σε όλα τα γεγονότα κι εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα στην ενημέρωσή μου.

απεργία για το ασφαλιστικό
Σε κάθε περίπτωση το σαββατοκύριακο αυτό είναι δύσκολο. Για όλους. Και για εκείνους και για εμάς. Οι κουκουλοφόροι αυτήν την περίοδο κάνουν επιλεκτικές εμφανίσεις, αφού τα τόσα χρόνια προσπαθειών τους -καίγοντας όλα τα αστικά κέντρα- καρποφόρησαν με τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση. Οι βουλευτές πάντως της κυβέρνησης έχουν το όπλο να κάνουν το χρέος τους και να ρίξουν την κυβέρνηση(;) ή να ψηφίσουν τα μέτρα και να μην(;) μπορούν μετά να επιστρέψουν στις εκλογικές τους περιφέρειες. Όσο για εμάς... Εμείς συνηθίσαμε. Απλά θα πρέπει να προσαρμοστούμε για μία ακόμη φορά στις νέες συνθήκες, έτσι κι αλλιώς σε μια πενταετία έχουμε μετατραπεί σε άριστη οικονομολόγοι αφού θέλουμε δεν θέλουμε βάζουμε δύο καρπούζια σε μία μασχάλη. Καλό(;) σαββατοκύριακο! +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το