Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

#HASHTAG στα διεθνή και εγχώρια trends της τελευταίας εβδομάδας του ιουνίου

η +Elena Alefantinou στα διασημότερα hashtags της εβδομάδας

σχόλιο H 30η Ιουλίου έχει οριστεί ως η ημέρα των social media. Τα social media έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής όλων σε παγκόσμιο επίπεδο και, παράλληλα, αποτελούν έναν δημοφιλή και επικερδή επιχειρηματικό τομέα.
σχόλιο Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια του Euro2016, ως τώρα, ήταν ο αγώνας Γερμανίας - Ιταλίας, με τη Γερμανία να κερδίζει στα πέναλτι, μετά από παρά πολλά χρόνια που είχε να επικρατήσει της Ιταλίας σε επίσημο αγώνα. Φυσικά αποτέλεσε ένα από τα δημοφιλέστερα hashtags.
σχόλιο Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Ataturk. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις ανά τον κόσμο καλά κρατούν, και, δυστυχώς, καμία βελτίωση δεν φαίνεται να έχει σημειωθεί ως προς την αντιμετώπιση και πάταξη των τρομοκρατών.
σχόλιο Κόπηκε το ΕΚΑΣ και μαζί με αυτό, καθώς φαίνεται, θα ακολουθήσουν κι άλλες μειώσεις σε συντάξεις - μία ακόμα από τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης καταρρέει! Από τη μία, οι φτωχότεροι συνταξιούχοι κι, από την άλλη, κατά χιλιάδες αυξάνονται οι άνεργοι ιδιωτικοί υπάλληλοι, καθώς οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη. Οι εταιρίες #marinopoulos και Jet Oil αποτέλεσαν top hashtags καθώς κλείνουν οριστικά! Μάλιστα, ο ιδιωκτήτης της 2ης εταιρίας αυτοκτόνησε, #mamidakis
σχόλιο Κι αφού η "αξιότιμη" κυβέρνηση της χώρας μας προσπάθησε να εξαπατήσει την εταιρία της Κίνας, Cosco - με την οποία έχει γίνει συμφωνία για να αναλάβει μέρος της εκμετάλλευσης του λιμένα Πειραιώς - τροποποιώντας σημεία της ήδη υπογεγραμμένης συμφωνίας, αποφάσισε να πάει στο Πεκίνο για να φέρει νέες επενδύσεις! Στο ταξίδι αναψυχής πήρε μαζί του ένα επιτελείο 40 ατόμων, διότι καλοκαιράκι είναι, όλοι δικαιούνται διακοπές! Διακοπές, βέβαια, με τα λεφτά μιας πτωχευμένης χώρας κανείς δεν δικαιούται! #μείνε_πεκίνο ήταν, λοιπόν, το άλλο trend της εβδομάδας που πέρασε. Αρκετοί χλεύασαν τόσο για τις σπατάλες του ταξιδιού της κυβέρνησης όσο και για την απαράδεχτη επίσημη εμφάνιση του Π.Θ. και του επιτελείου του.
ακολουθεί η ροή του...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το