Τρίτη 26 Ιουλίου 2016

#HASHTAG στον "εκτροχιασμό της οικουμένης"

η +Elena Alefantinou στα διασημότερα hashtags της εβδομάδας

σχόλιο Πολλοί θα ήθελαν αυτό το trend να ήταν πραγματικότητα, όμως, είναι απλά η διαμαρτυρία όσων θεωρούν τον Καμμένο ανεπαρκή (επιεικώς χρησιμοποιω τον όρο).
σχόλιο Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο για τα 42 χρόνια που έκλεισαν από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη χώρα μας. Εμείς ευχόμαστε όχι απλώς να μην καταλυθεί ποτέ ξανά, αλλά και να μην την θέτουν σε κίνδυνο ή να την περιορίζουν λαμθασμένες πολιτικές αποφάσεις. 
σχόλιο Αυτό και παρεμφερεί φράσεις αποτέλεσαν trends την εβδομάδα που πέρασε αναφορικά με την ψηφοφορία στη Βουλή για την ψήφιση της απλής αναλογικής. Αν και σαφώς πιο δημοκρατική διαδικασία, ευτυχώς, δεν πέρασε γιατί στην παρούσα φάση θα επιδείνωνε την πολιτική αστάθεια της χώρας μας.
σχόλιο Στην Τουρκία συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις δημοσίων υπαλλήλων, δικαστικών, στραιωτικών, πανεπιστημιακών, εκπαιδευτικών, το κλείσιμο ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών, οι καταστροφές βιβλιοπολείων, κλπ. Η Διεθνής Αμνηστεία καταγγέλλει βασανηστήρια ατόμων. Όσο κι αν εξελίσσεται ο κόσμος αυτή η βία δεν λέει να εκλείψει ποτέ...
σχόλιο Συνεχίζοντας στο μοτίβο βίας και εκτροχιασμού της οικουμένης μεταφερόμαστε στη Γερμανία όπου άνοιξε πυρ ένας Ιρανογερμανός στο Μόναχο, μεταξύ των θυμάτων κι ένας 18/χρονος Έλληνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το