Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

σχόλιο της εβδομάδας για το πόσο λάθος ασχοληθήκαμε με το συμβάν της πόρσε του mr #jumbo

Η ΕΙΔΗΣΗ
Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους στο φοβερό τροχαίο που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας.
Ανυποψίαστο θύμα γυναίκα από την Πτολεμαΐδα και ο χρονών γιος της που έχασαν τη ζωή τους, όταν η Πόρσε που έτρεχε σαν βολίδα «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητό τους που βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού.
ΤΟ HASHTAG
#jumbo
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ
Μπορεί να μην έχουμε συχνά τροχαία που προκλήθηκαν από ταχύτητες της τάξης των 200 και χιλιομέτρων, όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε συχνά αυτοκίνητα να τρέχουν στους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους με αυτές τις ταχύτητες.
Μπορεί να μην έχουμε συχνά τροχαία με θύματα γυναίκες και παιδιά, όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε συχνά νέους να σκοτώνονται πριν καν συμπληρώσουν τα 25 τους.
Μπορεί να μην έχουμε συχνά δημόσια πρόσωπα και πλούσιους ανθρώπους να πέφτουν θύματα τροχαίου, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καθημερινότητα να βλέπουμε γονιούς να θάβουν διαμελισμένα πτώματα των παιδιών τους.
Μπορεί να μην έχουμε συχνά σενάρια απίστευτης ατυχίας που να μένει ένα "γιατί" όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν πάντα οι στιγμές που κάποιοι θα ζουν την ζωή τους με ένα "αν".
Γι' αυτό ας σταματήσουμε να διαλέγουμε στρατόπεδα ακόμα κι αυτή την άσχημη στιγμή. Ας συλυπηθούμε όλες τις εμπλεκόμενες οικογένειες, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποιες είναι, πόσο πλούσιες είναι ή από ποια μέλη έχασαν. Το μόνο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει είναι το αν και ποιοι παραδειγματίστηκαν επιτέλους.
+Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ #HASHTAG ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το