Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ~ άλλες τετάρτες δηλαδή το ίδιο... προβληματισμένες

Καληνωρίσματα από το +yannidakis
Την προηγούμενη Τετάρτη έκανε συγγραφικά το κύκνειο άσθμα του ο Βαγγέλης Επισκόπου ( +Vaggelis Episkopou ) εδώ στο yannidakis με ένα αποχαιρετιστήριο κείμενο που ήταν μεν συγκινητικό, αλλά κυρίως επιβεβαίωσε αυτό που εγώ είχα εντοπίσει εξ αρχής για τον Βαγγέλη, δηλαδή πως πέρα από την ποιοτική του ηλεκτρονική πένα, αποτελεί ένα σπουδαίο παιδί με μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις του. Η συνέπεια ήταν και ο λόγος που που αποφάσισε να σταματήσει από το yannidakis. Οι υποχρεώσεις του αυξήθηκαν και όπως πολλά ακόμα παιδιά που είχα την ευκαιρία να έχω υπό την... αρχισυνταξία μου, έτσι και ο Βαγγέλης με κάνει περήφανο με το επόμενο βήμα στην σταδιοδρομία του.

Αρκετά όμως ρε Βαγγέλη με σένα! Δεν είναι καιρός να ασχοληθούμε με το αύριο της σελίδας; Βλέπετε... μετά τον Βαγγέλη το yannidakis χάνει τον... επιστημονικό του συνεργάτη μετά από πολλά χρόνια. Ο Βασίλης Αναστασιάδης ( +Vassilis Anastasiadis ) κάπου ανάμεσα σε Αγγλία, Αμερική, Ντουμπάι και Καναδά, έχασε την πολυτέλεια του χρόνου που του επέτρεπε να μας ταξιδεύει στην ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ και εγώ του εύχομαι ή μάλλον του Βασίλη δεν του εύχομαι τίποτα. Απλά περιμένω την εξέλιξη της λαμπρής του καριέρας όσο αυτή εξελίσσεται κάνοντάς με περήφανο.

Το yannidakis όμως συνεχίζει καθώς πλησιάζει στον δωδέκατο χρόνο συνεχόμενης καθημερινής ροής του. Και σε αυτό το σημείο απευθύνει ένα κάλεσμα σε όσους ενδιαφέρονται να ξεδιπλώσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους υπό την "ομπρέλα" μίας σελίδας που παρέμεινε πάντοτε πιστή στις αρχές της ποιότητας και του στόχου της -να προβληματίζει- παρά τον πειρασμό του κέρδους και της δόξας.

Στείλτε μου email στο yannidakis@gmail.com (Γιάννης Σπυριδάκης) εκφράστε μου το ενδιαφέρον σας για την ερασιτεχνική συγγραφή και αφήστε τα υπόλοιπα πάνω μου!  +Yanni Spiridakis 

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το