Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

yannidakis - ΦΛΕΡΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 20/09/2008

Μια μέρα μετά από Σαββατοκύριακο που κάποιοι από εσάς δεν εργάζεστε, είναι η καλύτερη μου ευκαιρία να μιλήσω για φλερτ.

Μια από τις πιο ρομαντικές και συνάμα επικίνδυνες δραστηριότητες μεταξύ δύο ανθρώπων διαφορετικού φύλλου. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φλερτάρεις, που διαφέρουν σε πρακτικές και στον τρόπο που θα εφαρμόσει κανείς τις πρακτικές αυτές.

Από τη φύση μου θεωρώ ως αυτονόητη την πρώτη κίνηση από τον άντρα, όχι πως δεν απολαμβάνω το γυναικείο φλερτ. Δεδομένου αυτού, έχω σκεφτεί κάποιες παραμέτρους από τις οποίες απορρέουν όλες οι πρακτικές του φλερτ.

Η γυναίκα είναι ένα τριαντάφυλλο. Ανθισμένο ή όχι, είναι πολύ εύθραυστο και κατά συνέπεια πρέπει να έχεις την ικανότητα να το «αγγίξεις» χωρίς να το καταστρέψεις. Παράλληλα έχει και τα αγκάθια του. Ο άντρας οφείλει να μπορεί να ελιχθεί ανάμεσά τους για να μην πληγωθεί.

Περνώντας σε πιο πρακτικές θεωρίες, τονίζω πως ο άντρας πρέπει καταρχάς να είναι περιποιημένος, τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά με διαύγεια πνεύματος, ετοιμολογία, εγρήγορση, ανοιχτό πορτοφόλι και μερικές έξυπνες φράσεις που να μην αποτελούν κλασικές ανοησίες μα ούτε και πρωτότυπα ρίσκα που μπορούν να αποβούν μοιραία.

Ποτέ δεν πρέπει να ξεχνά (ο άντρας) πως αν σκοπός του είναι να επιδείξει την εξυπνάδα του, τότε να είναι έτοιμος για πολλά εμπόδια. Οι γυναίκες τότε παίρνουν μια αμυντική στάση που φέρνουν σε δύσκολη θέση τον άντρα (με διάφορες φράσεις). Σε τέτοια περίπτωση καλό είναι να σιωπήσει και προσεκτικά να αλλάξει θέμα.

Σκοπός είναι να αναδειχθούν τα προτερήματα του τριαντάφυλλου. Επίκεντρο της συζήτησης είναι η γυναίκα. Είναι και πρέπει να το καταλάβει ότι εκείνη είναι το σημαντικότερο πράγμα. Αν εκείνη θέλει να μάθει κάτι για σένα (ένδειξη ότι όλα βαίνουν καλώς), θα σε ρωτήσει μόνη της.

Κύρια συστατικά της προσπάθειας του άντρα είναι ο σεβασμός, η προστασία της προσωπικότητας της γυναίκας και πολύ περισσότερο η καλή εντύπωση στην παρέα της. Κανένα ρίσκο για προσβολή ή έκπληξη. Όχι απόψε. Όχι ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το