υπηρεσίες


Λόγω της εργασιακής μου εμπειρίας σε πολλούς τομείς έχω αναπτύξει διάφορους τομείς δραστηριότητας φέρνοντας σε πέρας εργασίες μεγάλης ευρύτητας.


MARKETING

Μια επιχείρηση δεν αρκεί να παράγει ποιοτικά προϊόντα ή εξαιρετικές υπηρεσίες για να πετύχει. Πρέπει και να ξέρει να τις προωθεί. 


Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα μέτριων προϊόντων που πουλάνε πολύ περισσότερο από άλλα πολύ πιο ποιοτικά απλά και μόνο επειδή η συσκευασία τους είναι πιο εντυπωσιακή. Έχω την ικανότητα να φροντίσω για την εταιρική ταυτότητα ενός προϊόντος και να το προωθήσω με καμπάνιες ή διαφημίσεις.

Μπορώ να ετοιμάσω προωθητικές δραστηριότητες και καμπάνιες προώθησης είτε προϊόντων και υπηρεσιών είτε επιχειρήσεων εντός του καταστήματος για την προσέλκυση νέων πελατών και ικανοποίηση υφιστάμενων, αλλά και στο digital πεδίο έχοντας στην κατοχή μου πιστοποιήσεις για την ανάπτυξη διαφημίσεων και προωθητικών ενεργειών online με social marketing, email marketing έχοντας πολλαπλή εμπειρία στον τομέα αυτό.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ / ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Όντας ο ίδιος επιχειρηματίας επί σειρά ετών η αρχή μου είναι η τάξη, η μεθοδικότητα και η συνέπεια. Είναι απίστευτο πώς η καλή οργάνωση, η τεχνολογία και η συνέπεια μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ροή μιας επιχείρησης. Πολλές φορές η λύση πολλών προβλημάτων είναι ακριβώς μπροστά μας. Από την οργάνωση του χώρου έως την οργάνωση διαδικασιών (προμήθειες, πωλήσεις, επικοινωνία, εκκρεμότητες κλπ.) προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις και φροντίζω να εφαρμοστούν, να αναδείξουν τα πρώτα τους αποτελέσματα πριν ολοκληρώσω την συνεισφορά μου.

Γι' αυτό και δημιούργησα την ομάδα 2Secondo που σήμερα εμπιστεύονται μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες για την οργάνωση των διαδικασιών τους.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ


Όλοι γνωρίζουν πως δεν υπάρχει ο τέλειος εργοδότης όπως δεν υπάρχει και ο τέλειος εργαζόμενος. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως είναι δυνατό να πάρουμε από τον εργαζόμενο μας πολλά περισσότερα απ' όσα έχουμε συνηθίσει ως τώρα. Αυτό που χρειάζεται είναι σεβασμός, συνέπεια και κίνητρο και... προσέξτε: το κίνητρο δεν είναι κατ' ανάγκη οικονομικό.

Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της ηγεσίας και της διοίκησης προσωπικού προσφέρω απλές λύσεις που θα αλλάξουν άρδην το κλίμα στην επιχείρηση σας. Οι εργαζόμενοι θα γίνουν συνεργάτες και η αποδοτικότητα θα ανέβει αισθητά. Δυστυχώς σήμερα, πολλοί εργαζόμενοι αισθάνονται αδικημένοι και πολλοί επιχειρηματίες θεωρούν πως προσφέρουν πολλά. Όσο υπάρχουν δύο αντίπαλα στρατόπεδα τα αποτελέσματα θα είναι και αντίστοιχα χαμηλά. Μέθοδοι HR που εφαρμόζω γενικά ή κατά περίπτωση έχουν δείξει πως όταν υπάρχει σεβασμός και συνέπεια τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!


ΟΡΓΑΝΩΣΗ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΟΠΑΠ

Ενας κλάδος που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα είναι τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ.


Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο είτε σαν ιδιοκτήτης, είτε σαν εργαζόμενος, είτε σαν συνεργάτης, γνωρίζω πως η διαχείριση των υποχρεώσεων από την μια προς τον ΟΠΑΠ και τις θυγατρικές του και από την άλλη προς τους ιδιαίτερα απαιτητικούς πελάτες, είναι πολύπλοκη, επίπονη και ψυχοφθόρα. 

Ένα πρακτορείο που αποφασίζει να λειτουργήσει μεθοδικά και θέτοντας εξ αρχής τις δικές του αρχές και φιλοσοφία παραμένει δυνατό, διαμορφώνει ταυτότητα και κερδίζει πελάτες με σεβασμό αποδίδοντας καλύτερα. Ακριβώς γι' αυτό έχω αναπτύξει μεθόδους που περιλαμβάνουν την οργάνωση, την εκπαίδευση και την διαχείριση και του χώρου του πρακτορείου και του προσωπικού αλλά και των λειτουργιών είτε αφορούν το ταμείο, την αποθήκη, τους πελάτες, το προσωπικό είτε οποιοδήποτε άλλο κομμάτι της λειτουργίας ενός πρακτορείου. Έχω μάλιστα αναπτύξει εφαρμογές αυτοματοποιημένων διαδικασιών που λειτουργούν εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία.


ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ


Από πολύ νωρίς στην εργασιακή μου σταδιοδρομία κατάλαβα πως αν είχα έναν βοηθό για να κάνει όλους τους βαρετούς υπολογισμούς και τις τυποποιημένες διαδικασίες που έως τώρα ήταν χρονοβόρα και με κίνδυνο ανθρώπινου λάθος, θα είχα περισσότερο παραγωγικό και ωφέλιμο χρόνο για μένα και τις δραστηριότητες μου. Έτσι αποφάσισα να αναπτύξω διάφορες εφαρμογές τις οποίες αποφάσισα να φτιάξω ώστε να είναι πλήρως παραμετροποιήσιμες ώστε να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει ο καθένας όπως θα ταίριαζε σε αυτόν ή την επιχείρηση του.

Από εφαρμογές διαχείρισης οικονομικών για τον προσωπικό, οικογενειακό ή επιχειρηματικό προϋπολογισμό, εφαρμογές διαχείρισης προσωπικού, εμπορικών συναλλαγών για επαγγελματίες που θέλουν να έχουν σε τάξη τα ραντεβού, τους πελάτες και τους προμηθευτές τους, μέχρι εφαρμογές διαχείρισης ανά πιο στοχευμένους κλάδους όπως τα πρακτορεία ΟΠΑΠ που ανέφερα παραπάνω.

Όπου κι αν ανήκετε, ότι κι αν χρειάζεστε, αρκεί να συνομιλήσετε μαζί μου για να φτιάξουμε ακριβώς αυτό που θα σας βοηθήσει να γίνεται πιο παραγωγικός όπως έγινα κι εγώ!


ΣΥΓΡΑΦΗ ΠΟΝΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ, ΔΟΚΙΜΙΩΝ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ


Εδώ, θα σας αποκαλύψω το δικό μου ταλέντο. Την συγγραφή. Εδώ και περισσότερα από είκοσι χρόνια δραστηριοποιούμε εθελοντικά, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά στην συγγραφή κειμένων έχοντας αμέτρητες δημοσιεύσεις, βραβεύσεις, κρατικές πιστοποιήσεις και επιτυχίες.

Το σπουδαιότερο δείγμα γραφής θα βρείτε ακριβώς εδώ, στο yannidakis το οποίο είναι το προσωπικό μου blog από το 2006. Έχω επίσης εκπονήσει πανελλαδικά αφιερώματα με θέμα την υγεία στο έγκυρο healthweb, είχα δική μου στήλη αθλητικών σε γνωστές εφημερίδες όπως η "Live Today" και "12Χ", έχω συγγράψει δοκίμια, παραμύθια, αλλά και εταιρικές παρουσιάσεις όπως και στοχευμένο περιεχόμενο παρουσίασης προϊόντων, υπηρεσιών ή διαφημίσεων.

Αν χρειάζεστε ένα σωστό κείμενο για μια παρουσίαση, μια προώθηση ή για να κοιμίσετε τα παιδιά σας με μια όμορφη ιστορία, απλά στείλτε μου μήνυμα!


LOGISTICS


Η εφοδιαστική αλυσίδα είναι ο ορισμός του κύκλου ζωής ενός προϊόντος. Έχω την ευκαιρία να ανήκω σε μία πολύ πετυχημένη ομάδα μιας μεγάλης εταιρείας Trading and Logistics στην οποία συνομιλώ καθημερινά με προμηθευτές από όλο τον κόσμο, παραγγέλνω προϊόντα τα οποία πρώτα δειγματίζω, αξιολογώ και κατόπιν εισάγω για να διοχετευτούν στην αγορά μετέπειτα, όντας υπεύθυνος για την εισαγωγή τους στο σύστημα κατά την οποία φτιάχνονται τα χαρακτηριστικά και οι εμπορικές περιγραφές τους με τρόπους που να προσεγγίζουν τον τελικό πελάτη αλλά και να συνάδουν με τα πρότυπα απαιτήσεων φορέων όπως το skroutz κλπ.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ / ΠΩΛΗΣΕΙΣ


Κάτι που έμαθα από πολύ νωρίς είναι πως η εξυπηρέτηση πελατών είναι τόσο διαφορετική κατά περίπτωση όσο και σχεδόν τα προϊόντα που πουλάς! Κάθε τομέας έχει πολύ διαφορετικούς πελάτες και το χάσμα σε κάθε κλάδο επίσης έχει πολλές και διαφορετικές προεκτάσεις!

Είχα την τύχη να πουλήσω πρόσωπο με πρόσωπο προϊόντα, να κάνω το ίδιο τηλεφωνικά σε πελάτες λιανικής, χοντρικής, όλων των ηλικιών και επιπέδων, αλλά και να αποτελέσω μέλος τηλεφωνικής υποστήριξης σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών στην Αμερική. Η διαφορετικότητα των εμπειριών συνιστούν και την εύκολη μου προσαρμογή, αντιστοίχως.