Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

αναδρομές - Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ YANNIDAKIS

αναδρομές 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 02 Νοεμβρίου 2008
ΤΙΤΛΟΣ: yannidakis live – Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ YANNIDAKIS


Οι Ιστορίες Παρασκευής (Ι και ΙΙ) έφτασαν στο τέλος τους. Μετά από εξήντα Ιστορίες εμπνευσμένες από τα βιώματά, τις επιθυμίες, τα συναισθήματα και τη φαντασία μου σε μια ενότητα του yannidakis live που μονοπώλησε τις Παρασκευές σας από τις 24 Ιανουαρίου του 2008 μέχρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου. Οι περισσότερες απ’ αυτές τις Ιστορίες περιείχαν υπαρκτά πρόσωπα και φανταστικές καταστάσεις αφιερωμένες εξαιρετικά σ’ αυτούς. Άλλες φορές το ήξεραν κι άλλες όχι. Είχα σκοπό να παραθέσω μερικούς τίτλους που προέκυψαν ύστερα από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση, όμως δεν έχει νόημα.

Οι Παρασκευές αλλάζουν και οι “Ιστορίες” δίνουν τη θέση τους στους “Μύθους” του yannidakis live. Από την επόμενη Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και για κάθε Παρασκευή θα παρουσιάζεται ένας Μύθος, ένα σενάριο χωρισμένο σε τόσα μέρη όσα και οι Παρασκευές του κάθε μήνα, ώστε το καθένα να μην ξεφεύγει από το όριο των 300 λέξεων περίπου. Ο μύθος θα αρχίζει την πρώτη Παρασκευή του κάθε μήνα και θα ολοκληρώνεται την τελευταία Παρασκευή του.

Η εξαίρεση είναι αυτή η εβδομάδα που θα προηγηθεί ένα “Εισαγωγικός Μύθος” με πρώτο μέρος σήμερα 13:00 και τελευταίο την ερχόμενη Παρασκευή. Εύχομαι να αγκαλιάσετε το νέο αυτό ξεκίνημα που να είστε σίγουροι θα αποτελείται από την πρώτη ως την τελευταία ρανίδα συναισθημάτων που υπάρχουν μέσα μου yannidakis

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στην ενότητα "θρύλος του Batman"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το