Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

προβληματισμός σαββάτου - ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ (Landing In London)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Μια ακόμη μέρα που ξυπνάω βιαστικά. Πρέπει να φύγω γρήγορα κι εσύ ακόμα θα κοιμάσαι. Σου δίνω ένα φιλί στο μέτωπο και κλείνω την πόρτα πίσω μου. Η σκέψη μου πάει μόνο στο βράδυ που θα επιστρέψω για να σε δω και πάλι. Μέχρι τότε δεν έχω σύμμαχο, δεν έχω παρηγοριά και απλά εύχομαι όσο το δυνατό πιο γρήγορα να μπορέσω να έρθω πίσω σε σένα. Ξέρω πως θα σηκωθείς γυρεύοντάς με κάπου τριγύρω, μα πρέπει να καταλάβεις πως η ζωή είναι δύσκολη και ο τρόπος που έχει φτιαχτεί για μένα δε θα είναι ποτέ απλά.

Γι’ αυτό όταν η νύχτα πέφτει γύρω μου αναλογίζομαι αν ποτέ θα τα καταφέρω. Και τότε βρίσκω φως από τα λαμπερά σου μάτια για να οδηγηθώ στο μονοπάτι μου. Κάθε λεπτό, κάθε βήμα σε αυτό το μονοπάτι, είσαι η μοναδική μου σκέψη. Και σε έχω ανάγκη τόσο πολύ, γιατί η μέρα μου περιστοιχίζεται από τρέλα και μ’ ότι κι αν ασχολούμαι αφήνω κομμάτια του εαυτού μου που φθείρεται. Όσο βρίσκομαι μακριά σου η ζωή μου κινείται τόσο ακατανόητα αργά και το μόνο που θέλω είναι να γυρίσω σπίτι σε σένα. Όμως είμαι μακριά (το ξέρω) και σου υπόσχομαι πως όλες αυτές τις απουσίες μου θα στις ξεπληρώσω εν καιρώ. Χρειάζομαι την αγάπη σου για να αντέχω όταν όλα φαίνονται να είναι εναντίον μου.

Κι ύστερα μία ακόμα νύχτα φτάνει γύρω μου και δε νομίζω πως θα τα καταφέρω. Άσε με να χρησιμοποιήσω το φως από τα φωτεινά σου μάτια για να βρω τον δρόμο μου, γιατί έτσι κι αλλιώς μόνο εσένα σκέφτομαι. Και για όλο αυτό το χρόνο μακριά σου, θα σε ξεπληρώσω στο υπόσχομαι. Ωστόσο δίνε μου την αγάπη σου για να αντέχω όλα εκείνα που μόνος μου δεν μπορώ. Γι’ αυτό να ξέρεις πως όταν η νύχτα πέφτει πάνω μου δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω, αλλά βλέπω από το φως των ματιών σου που φωτίζει τον δρόμο μου και να ξέρεις πως μόνο εσένα σκέφτομαι :[

3 σχόλια:

  1. :[ patroula
    ευχαριστώ πολύ. είναι μία από τις μπαλάντες που μπορείς να ακούς ξανά και ξανά κλείνοντας τα μάτια..

    με την ευκαιρία να σημειώσω πως πρόκειται για ένα εκπληκτικό κομμάτι των 3 Doors Down που κυκλοφόρησαν το 2005 :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φανταστικό.!!!πέρα από τους στίχους η φανταστική ανάλυση σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το