Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

βράβευση τσι κυριακής - το μπαμ του σαμαρά

καταχώρηση τσι μέρας 
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από ΛΟΓΟΠΛΟΚΙΕΣ

ΤΟ …ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ !...

Παραμύθιασε τους λαγιασμένους δεξιομούρηδες με κορώνες, φανφάρες και κορδώματα, περί των ικανοτήτων του, να τους οδηγήσει και πάλι στην εξουσία.

Τους φλόμωσε σε αντιμνημονιακούς κουτσαβακισμούς, οδηγώντας την ενυπάρχουσα στο DNA τους και, για κάμποσο χρονικό διάστημα, ευρισκόμενη σε ύπνωση, εθνικοφροσύνη τους, σ΄ ένα χαχόλικο come back. Και μετά, στο απόγειο των ονειρώξεών τους, τους άφησε σύξυλους, αποκαλύπτοντάς τους τον κρυφό, αλλά πραγματικό εαυτό του : τον Αντωνάκη της κωλοτούμπας και της σφαλιάρας !...

Τώρα, αφού με τις συναινέσεις του συνετέλεσε στο αποτελείωμα των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων των εργαζόμενων, με το πραγματικό Μνημόνιο, το Νο 2, κάνοντας το ακριβώς αντίθετο απ΄ ό,τι έκανε το 2010, όταν διέγραψε όσους είπαν ΝΑΙ στο Μνημόνιο, έδιωξε μια ακόμα φουρνιά στελεχών και βουλευτών, επειδή είπαν …ΟΧΙ, στο Μνημόνιο !

>>>Διαβάστε τη συνέχεια...
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει, έκανε την κίνηση …ματ : τους αντικατέστησε, παίρνοντας στη θέση τους τον Βορίδη και τον Μπουμπούκο ! Τα δυο μπουμπούκια της ακροδεξιάς, ειδικευμένων στα λοστάρια, τις βαριοπούλες, το …πολυτονικό και την πώληση σαχλαμάρικων βιβλίων !

Η σαμαρική Ν.Δ. μετά από σειρά διαρροών και διαγραφών, έκανε, επιτέλους, το μπαμ στις μεταγραφές, φέρνοντας στις τάξεις της, δυο μεγάλους παίκτες για τη δεξιά πλευρά, η οποία ενισχύεται κατά πολύ.
Τώρα, ποιους θα βρει, για να παίξουν στο …κέντρο, αυτό μόνο ο Αντωνάκης το ξέρει και το προσπαθεί, εναγωνίως μεν, αλλά, μάλλον, εις μάτην πια !...

Υ.Γ. Πάντως γερό δόντι στο Κόμμα του Λεπέν στη Γαλλία, απέκτησε !...


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Διαφωνώ με την πρόταση για πιθανή βράβευση του blog "Λογοπλοκίες".
    Συστηματικά λογοκρίνει τα σχόλια των αναγνωστών του,
    χωρίς να πρόκειται για υβριστικά σχόλια,
    κόβοντας οπoιοδήποτε δεν έχει πράσινη απόχρωση.
    Κατά την απόψή μου,
    πρόκειται για άκρως σκοταδιστικό blog,
    που δέν προάγει τον προβληματισμό,
    την συζήτηση και την αναζήτηση της αλήθειας.
    Οτιδήποτε διαφοροποιείται με την άποψη του,
    λογοκρίνεται και κόβεται.
    Μία δοκιμή θα σε πείσει.
    Πχ. στείλε το παρακάτω σχόλιο,
    ή κάποιο άλλο δικό σου,
    που να διαφωνεί με την άποψή του Λογοπλόκου-Λογοκριτή.


    "Υποθέτουμε ότι είσαστε ο ιδιοκτήτης μίας εταιρείας, η οποία έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και διορίσατε έναν διευθυντή.
    Ο κύριος αυτός τώρα, αντί να λύσει τα προβλήματα της επιχείρησης που του εμπιστευθήκατε ή, έστω, να την οδηγήσει έγκαιρα στο άρθρο 99 (προστασία απέναντι στους πιστωτές),
    αποφάσισε να μετατρέψει τα μη εγγυημένα δάνεια της σε ενυπόθηκα,
    στη βάση του αποικιοκρατικού αγγλικού δικαίου, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι αδύνατον να τα αποπληρώσει εν μέσω ύφεσης και ανεργίας.
    Τι θα σκεφτόσαστε;
    Θα τον εμπιστευόσαστε αλήθεια;

    Πρόκειται για
    ΤΟ …ΜΠΑΜ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ !..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ φίλε. Δέχομαι χωρίς περαιτέρω έρευνα την ένσταση σου για το συγκεκριμένο ιστολόγιο, όμως πρέπει να σημειώσω πως (σχεδόν) ποτέ δεν βραβεύω κάποιο ιστολόγιο για το περιεχόμενο των απόψεων του, διότι έτσι μπορεί να κατηγορηθώ για υποκειμενισμό.
      Η βράβευση αφορά τη δομή, την παρουσίαση, την ποιότητα του λόγου και άλλα χαρακτηριστικά. Για εχθές, από την πληθώρα των ιστολογίων που διάβασα θεώρησα αυτό ως το καλύτερο πρωτότυπο κείμενο.

      Σε ευχαριστώ όμως για την ένσταση σου, καθώς η κριτική (σου) αυτή με βοηθά να επιλέγω καλύτερα τα άρθρα τα οποία καθημερινά βραβεύω. Ομολογώ πως είναι μια επίπονη καθημερινή διαδικασία και θα χαρώ να μου προτείνετε κι εσείς κείμενα όποτε κρίνετε σκόπιμο :[

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το