Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

βράβευση τσι παρασκευής - σε εύστοχα στοχευμένους στόχους στοχεύουμε

καταχώρηση τσι μέρας 
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από πέρα βρε, έχει

Σε εύστοχα στοχευμένους στόχους στοχεύουμε
Σε στοχευμένες τουριστικές εκθέσεις θα συμμετάσχει το 2012 η Περιφέρεια Ηπείρου, ανακοίνωσε η Περιφέρεια Ηπείρου, ανακοινώνοντας τις εκθέσεις στις οποίες θα συμμετάσχει το 2012 η Περιφέρεια Ηπείρου.

Κι αν αυτή η ανακοίνωση σας φέρνει στο μυαλό εικόνες πρόχειρων περιπτέρων εκθέσεων με στοίβες απαράδεκτων φυλλαδίων άνευ αξίας, με παρουσίες κολλητών δημοσίων υπαλλήλων και άσχετων αιρετών αρχόντων, όπως γινόταν χθες (τότε που μέχρι και ο τοπικός τύπος τολμούσε να τις χαρακτηρίσει θλιβερές εικόνες), κάνετε λάθος!

Πλέον η στόχευση των τουριστών γίνεται με νέες μεθόδους!
Για πρώτη φορά αναλαμβάνουν άνθρωποι που γνωρίζουν καλά εγγλέζικα και γίνεται πια σωστή συνεννόηση με ομιλία και όχι επιφωνήματα και χειρονομίες θαυμασμού. Τα φυλλάδια παραδόθηκαν στον αντιδήμαρχο σκουπιδιών Θ. Μπέγκα να τα ανακυκλώσει και αναρτήθηκαν επανασχεδιασμένα σε όλες τις δυνατές μορφές ηλεκτρονικά φυλλάδια στο δίκτυο.
Σύγχρονες, συνεχώς επικαιροποιημένες εφαρμογές έξυπνων τηλεφώνων διατίθενται δωρεάν.

Διαφορετικές μορφές τουρισμού προσεγγίζουν νέους επισκέπτες και αναδεικνύονται ως χθες άγνωστες δυνάμεις του τόπου μας.

Και ύστερα ξυπνήσαμε και καταλάβαμε πως βλέπαμε ένα ωραίο όνειρο που θα παραμείνει όνειρο, όσο ο τόπος μας δεν έχει ανθρώπους, δεν έχει σχέδιο, δεν έχει τύχη.

Ψάξτε κι εσείς το όνειρό μας και βρείτε τι κρύβεται πίσω από το Epirus του Epirusguide και του Epirusbikes. Οι νικητές θα πάρουν μία σειρά φυλλαδίων της Π.Ε. Ιωαννίνων για προσάναμμα (ναι το Π.Ε. είναι πολύ βασικό να αναγράφεται στα τουριστικά περίπτερα και τα έντυπα...).


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

Προβληματίστηκες; σχολίασε το