Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

βpάβευση τρίτης ~ όπως χάνει η ελλάδα

καταχώρηση τσι μέρας 
η βράβευση της καλύτερης καταχώρησης για την ημέρα που πέρασε στον χώρο των ιστολογίων
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από protagon

Όπως χάνει η Ελλάδα...

Τι κρίμα! Η Ελλάς ηττήθηκε όπως...της αρέσει να χάνει πλέκοντας το γνωστό δράμα: μία «προδοσία» στην άμυνα, αδικία από τον άρχοντα του αγώνα και εν τέλει ηρωϊκές προσπάθειες που δεν αποδίδουν. Όπως και να έχει, η εθνική είναι λίγο πριν τα μαζέψει για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά με τρόπο που σου αφήνει παράπονο. Τα πάντα κρίθηκαν σε ορισμένες λεπτομέρειες, αλλά, τελικά, αυτό δεν είναι το ποδόσφαιρο; Σημασία έχει ότι η εθνική και στους δύο αγώνες της δέχθηκε τρία γκολ λόγω αμυντικής δυσλειτουργίας. Και στους δύο αγώνες έχει δικαιολογημένα παράπονα από τα διαιτησία. Βάλτε και το χαμένο πέναλτι του Καραγκούνη και θα δείτε τη ζυγαριά να δέρνει προς τον παραδοσιακό ελληνικό καημό.

Η Ελλάδα έκανε το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα σε αυτόν τον αγώνα. Για την ακρίβεια δεν θα μπορούσε να υπάρξει χειρότερο ξεκίνημα. Δέχθηκε δύο γκολ μέσα σε έξι λεπτά. Συνταγή καταστροφής. Και πριν λήξει το ημίχρονο είδε τον διαιτητή να της ακυρώνει ένα γκολ που μάλλον έπρεπε να μετρήσει. Το γκολ του Γκέκα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου έδωσε κίνητρο, πείσμα και ηθικό για να γυρίσει το παιχνίδι. Η εθνική πίεσε, έδειξε πείσμα, αλλά δεν τα κατάφερε να δημιουργήσει σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ. Είχε την πίεση, αλλά όχι τις ευκαιρίες.

Θεωρητικά η εθνική παραμένει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πρέπει η Ρωσία να κερδίσει την Πολωνία και στη συνέχεια να χάσει από την εθνική μας, ενώ το παιχνίδι Τσεχίας-Πολωνίας να λήξει χωρίς νικητή.

  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας 
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το