Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ~ παρουσίαση της ανανεωμένης μας ομάδας

Καληνωρίσματα από το +yannidakis 
Δεν υπάρχει ωραιότερο συναίσθημα στην ζωή από τις καινούριες αρχές. Στην δουλειά, στις σχέσεις, στην οικογένεια και πάει λέγοντας. Σε ανανεώνουν, σε γεμίζουν ελπίδα και προσδοκίες. Και εδώ στο +yannidakis δεν θα έχετε παράπονο. Οι ανανεώσεις και στην θεματολογία και στις ενότητες, αλλά και στους συντάκτες είναι συχνή και σύμφωνα με τις δικές σας ανατροφοδοτήσεις, πάντοτε θετική.

Μετά από μερικούς μήνες αδράνειας λοιπόν, είχαμε το Σάββατο την επιστροφή μιας πολύ αγαπημένης ενότητας που σταμάτησε άδοξα. Οι Σπίθες Αισιοδοξίας επέστρεψαν και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βλέπετε, πάντοτε υπολόγιζα ιδιαίτερα στις "σπίθες" μιας και ήταν η κατεξοχήν νούμερα ένα ενότητα που θα αναλάμβανα τον δύσκολο ρόλο να μετατρέψει τον προβληματισμό που πραγματεύεται εννιά χρόνια τώρα το yannidakis, σε αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Ένας πολυσύνθετος ρόλος που στις μέρες μας, χρειάζεται ίσως περισσότερο από ποτέ.

Για μία τέτοια αρχή, ήταν απαραίτητο να βρεθεί το κατάλληλο άτομο. Όταν η ενότητα σταμάτησε πέρσι, είχα λάβει μήνυμα που μου πρότεινε να συνεχίσω εγώ την ενότητα. Όχι. Δεν θα μπορούσα να το κάνω εγώ. Δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία και το ύφος μου. Ήθελα κάτι φρέσκο, δυναμικό, κάποιον που να εκφράζει το αύριο, την προοπτική και το μέλλον που όλοι επιθυμούμε.

Και αυτό το άτομο βρέθηκε! Νέα, φιλόδοξη και ασυνήθιστα καλλιεργημένη για την ηλικία της, με εξαιρετικές δυνατότητες στην γραφή και την έκφραση. Η Ελίνα Ιωάννου είναι το νέο μέλος στην ομάδα μας και αποκλειστική υπεύθυνη στις Σπίθες Αισιοδοξίας. Όπως η ίδια αναφέρει στο βιογραφικό της, θα έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει, να εκφραστεί και να μοιραστεί τις σκέψεις της και τις ανησυχίες της. Δηλώνει φοιτήτρια αλλά οι δραστηριότητές της ξεπερνούν κατά πολύ τις σπουδές της. Στο yannidakis έκανε ήδη το ξεκίνημα της μέσα από το εξαίρετο εισαγωγικό της κείμενο με τίτλο "ένα ταξίδι σκέψεων στον χρόνο και την τέχνη" και έχετε την ευκαιρία από πρώτο χέρι να την γνωρίσετε μέσα από αυτό!

Η σπίθα της +Elina Ioannou θα είναι όχι απλά αισιόδοξη, αλλά γεμάτη δημιουργική αισιοδοξία, συμβάλλοντας στην πλήρωση των αναγκών του αναγνώστη που βάλλεται στις μέρες μας από μετριότητες κενότητας και μιζέριας. Καλωσορίζουμε την Ελίνα στο yannidakis και τις ευχόμαστε να μας πλημμυρίσει από... φλόγες αισιοδοξίας! +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ

7 σχόλια:

  1. Ευχαριστώ θερμά για το υπέροχο καλωσόρισμα! Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι σε αυτήν την όμορφη παρέα μαζί σας που είναι γεμάτη από όμορφα, ευφάνταστα, γεμάτα κριτική σκέψη κείμενα! Ελπίζω να φανώ αντάξια των προσδοκιών και...ανυπομονώ για όσα ακόμα θα έρθουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαζί με το καλωσόρισμα, προσωπικές ευχές από μένα, για καλή σταδιοδρομία γεμάτη από δημιουργικές προκλήσεις και απεριόριστες προοπτικές!

      Διαγραφή
  2. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!
    ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΛΙΑ;
    ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κατερίνα Βεριγκα αποχώρησε από το yannidakis πριν μερικούς μήνες.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο γιατί δίνεις βήμα σε νέα παιδιά να εκφράζονται και καμιά φορά τα νέα παιδιά λένε και τις καλυτερες αλήθειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί μέσα από αυτή τη σελίδα να έχω γράψει πολλές φορές για την κατάντια της νεολαίας και ειδικά για τον τρόπο γραφής και έκφρασής της, όμως υπάρχουν πολλά παιδιά εκεί έξω που είναι άριστοι χειριστές του λόγου και της γραφής. Κι εγώ είμαι περήφανος γιατί έχω την χαρά να συνεργάζομαι με μερικά από αυτά.
      Η Ελίνα είμαι βέβαιος πως θα δείξει πως ανήκει μέσα σε αυτήν την ομάδα.

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το