Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

yannidakis παρασκευής - ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ: ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ (μέρος 2/4)

ΜΥΘΟΣ yannidakis ΜΕΡΟΣ Α
Εκείνο το βράδυ η Βίκυ είχε βραδινή εφημερία. Ήταν μια τυπική βραδιά όταν ένας τραυματίας αναίσθητος συνοδευόμενος από πολλούς αστυνομικούς, http://ingar.blogg.no/samfunn.html έφτασε. Τέτοια κινητοποίηση έβλεπες σπάνια. Ο τραυματίας μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και λίγο αργότερα μαθεύτηκε πως πρόκειται για τροχαίο. Αυτό είχαν ισχυριστεί τουλάχιστον οι αστυνομικοί. Η Βίκυ από την αρχή δεν το πίστεψε, όταν όμως επισκέφθηκε τον ασθενή στο δωμάτιό του μετά το χειρουργείο διαπίστωσε πως πρόκειται για έναν ιδιαίτερα εμφανίσιμο άντρα. Τον πλησίασε κι έτσι αναίσθητος καθώς ήταν του ψιθύρισε σκύβοντας πάνω του και προβάλλοντας το πλούσιο στήθος της “δεν πιστεύω πως είσαι από τροχαίο και ειλικρινά δε με ενδιαφέρει. Είσαι κούκλος κι αυτό σου εξασφαλίζει επιπλέον μεταχείριση…

Την επόμενη κιόλας μέρα ο ασθενής συνήλθε και μάλιστα έδειχνε υγιέστατος. Η Βίκυ πήγε στο δωμάτιο του για τον πρωινό τυπικό έλεγχο, είχε φροντίσει όμως νωρίτερα να φρεσκαριστεί και να αναδείξει επιπλέον το στήθος της ανάμεσα στην ιατρική της ρόμπα.
- “Βρίσκομαι στον παράδεισο και εσύ είσαι άγγελος ή απλά ονειρεύομαι ακόμα”; ο ασθενής εκτός από υγιής έδειχνε και ορεξάτος!
- “Καλημέρα κύριε Σουλτάτο. Βρίσκεστε σε δωμάτιο της εντατικής του νοσοκομείου και εγώ έχω τον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας”, απάντησε με φυσικότητα η Βίκυ.
- "Χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό. Κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι για καιρό. Με λένε Τόλη” δεν έχασε καθόλου χρόνο χαμογελώντας.
- “Δε χρειάζεται να μου πείτε το όνομά σας. Το ξέρω ήδη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στο νοσοκομείο κι εδώ σας είπα πως έχω τον απόλυτο έλεγχο. Θυμηθείτε όμως το δικό μου όνομα γιατί θα σας χρειαστεί. Με λένε Βίκυ και θα φροντίσω να γίνω η αποκλειστική σας νοσοκόμα” αυτή τη φορά έδειξε καθαρά το σκοπό της κι εκείνος χαμογέλασε με νόημα. Ακολούθησε ιατρική ενημέρωση σε ιδιαίτερα… ζεστό κλίμα.

Σε λίγες μέρες ο Σουλτάτος πήρε εξιτήριο. Αφού αντάλλαξε αριθμούς τηλεφώνου με την Βίκυ αποχώρησε. Ως τότε οι δυο τους δεν είχαν καμία επαφή κι αυτό μου έκανε εντύπωση. Η Βίκυ όμως το ένοιωθε πως αυτή τη φορά κάτι θα ήταν διαφορετικό. Και είχε δίκιο.

:[
Το τρίτο μέρος του Μύθου την επόμενη Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το