Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

προβληματισμός παρασκευής - ΜΥΘΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: ΕΡΩΤΙΚΑ ΘΗΡΑΜΑΤΑ (μέρος 2/4)

ΜΥΘΟΣ yannidakis
image[18]
(5 μέρες πριν) Ο Δραγούμης είναι εισαγωγέας φρούτων από το εξωτερικό. Εισάγει κυρίως από την Αφρική και εδώ και χρόνια κάνει χρυσές δουλειές. Ένας πολύ καλός του φίλος είναι ο Μπαχράμης. Ο ίδιος είναι μεγάλος φρουτέμπορας καθώς διοχετεύει στην αγορά τεράστιες ποσότητες και πολλές ποικιλίες φρούτων που καλλιεργούνται στην Πελοπόννησο, τις οποίες και διοχετεύει στην αγορά. Οι δυο τους, μεγάλοι ανταγωνιστές και πολύ επιτυχημένοι στη δουλειά τους. Πρόσφατα έχουν βραβευτεί για τις επιχειρηματικές τους δράσεις σε συνδυασμό με την προσωπική τους φιλία.

Σήμερα όμως έχουν αφήσει τη δουλειά πίσω. Είναι Κυριακή και έχουν imageμαζευτεί στο εξοχικό του Δραγούμη με τη γυναίκα και τα μικρά παιδιά του. Ο Μπαχράμης είναι χωρισμένος και αν τον γνωρίσεις καλύτερα θα συμπεράνεις πως δεν τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση στις γυναίκες πλέον. Η Αριέτα, γυναίκα του Δραγούμη είναι όπως πάντα πολύ περιποιημένη και αισθησιακή. Οι δυο φίλοι απομακρύνθηκαν απ’ το τραπέζι ανάβοντας από ένα πούρο.
- «Ξέρεις είναι μερικές μέρες που με ανησυχεί κάτι. Δε θα στο έλεγα αν δεν ήταν πολύς καιρός τώρα που συμβαίνει».
- «Τι συμβαίνει; Φαίνεσαι ανήσυχος» ρώτησε απορημένος ο Μπαχράμης.
- «Η Αριέτα μου. Δείχνει κάπως απομακρυσμένη τελευταία. Δεν είναι συγκεντρωμένη, δεν μου μιλάει όμορφα. Πώς να στο πω; Δεν έχει όρεξη και στο κρεβάτι. Νομίζω πως μπορεί να με απατάει».
- «Η Αριέτα να απατάει εσένα; Αποκλείεται. Ίσως είναι καμιά φάση. Απ’ αυτές που περνούν οι γυναίκες» απάντησε με ύφος παρηγορητικό.
- «Όχι, όχι. Δεν είναι αυτό. Νομίζω πως πρέπει να βάλω κάποιον να την παρακολουθεί», κατέληξε απογοητευμένος ο Δραγούμης.
- «Φίλε να μην κάνεις τίποτα! Αν υποψιάζεσαι κάτι, τότε έχω την κατάλληλη λύση. Ένας δικός μου, πολύ ‘ξηγημένος τύπος, μπορεί να κάνει τα πάντα για μένα. Είναι υδραυλικός. Θα κανονίσεις να έρθει να σου κάνει δουλειές στο σπίτι σου και θα είναι πιο… διαχυτικός στη γυναίκα σου. Να δούμε αν θα ψαρώσει» έφτιαξε πονηρά το σχέδιο ο φίλος του.

Ο Δραγούμης βρήκε εξαίσια την ιδέα και ξεκίνησε να υλοποιεί άμεσα το σχέδιο του φίλου του. Φρόντισε με μαεστρία να δημιουργήσει μερικά… προβλήματα στο σπίτι, τα οποία και προκάλεσαν την αγανάκτηση της γυναίκας του. Ο ίδιος της έδωσε την κάρτα ενός υδραυλικού λέγοντάς της πως δεν έχει την όρεξη και τον χρόνο να ασχοληθεί εκείνος με το πρόβλημα.

(4 μέρες πριν) Πραγματικά, η Αριέτα κάλεσε τον υδραυλικό ο οποίος ήταν φυσικά ο Θανάσης κι εκείνος με το γνωστό του τρόπο έφτασε σπίτι. Η Αριέτα ήταν αδιάφορη κι εκείνος απλά έκανε τη δουλειά του. «Αυτή η ζημιά δεν έγινε τώρα. Υπάρχει πολύ κακή συντήρηση στο σπίτι και αν θέλετε σωστή δουλειά θα χρειαστώ λίγες μέρες» της είπε για να λάβει μια χαλαρή συμφωνία απ’ το μέρος της.

:[
διαβάστε το τρίτο μέρος του Μύθου την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το