Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

προβληματισμός κυριακής – ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ Ο ΣΚΥΛΟΣ

10012011009
Καληνωρίσματα. Εδώ και μερικές μέρες στην πυλωτή του σπιτιού μου βρίσκεται ένα κουταβάκι που το έσκασε από τη μητέρα και τα αδερφάκια του που βρίσκονται μερικά τετράγωνα πιο πέρα. Ο σκύλος έχει βρει καταφύγιο στην πυλωτή και ο καθένας από τα διαμερίσματα προσπαθεί να το φροντίζει κατεβάζοντάς του τροφή και νερό.

Αυτό που μου προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι πως πρόκειται για ένα πανέξυπνο τετράποδο! Μέσα σε λίγες μέρες τον έμαθα να κάθετε φωνάζοντάς του επιτακτικά “εκεί” και πλέον το σκυλάκι όταν με βλέπει να γυρνάω από τη δουλειά δεν τρέχει -όπως συνηθίζουν- κατά πάνω μου, αλλά περιμένει καθιστός κουνώντας την ουρά, περιμένοντας να του κάνω εγώ νόημα ή μια κίνηση για να έρθει για να παίξει μαζί μου.

Δεν γνωρίζω τι ράτσα είναι, αλλά είναι πρόκειται για ένα θηλυκό υγιέστατό σκυλάκι που πάνω απ’ όλα μου κάνει μεγάλη εντύπωση η εξυπνάδα του. Είναι κρίμα να καταλήξει στον δρόμο κι έτσι παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα σκυλάκι ή ακόμα αν είναι έτοιμος για μια αλλαγή αποκτώντας λίγη παρέα στο σπίτι και κατοικεί στο Ηράκλειο να επικοινωνήσει μαζί μου στο yannidakis@hotmail.com για τα περαιτέρω :[ 
10012011010

2 σχόλια:

  1. ΟΙ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΤΕ Η ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΓΛΥΚΙΑ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΥΛΩΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΣ ΦΙΛΟΖΩΗ ΔΡΑΣΗ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ ENTITA
    ελπιζω να μπορεσουμε να βρουμε ενα ζεστο σπιτακι για το πιο εξυπνο σκυλακι που εχω δει ποτε μου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το