Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από aixmi

Ας υποκλιθούμε όλοι στην Μπαρτσελόνα
Η πλάκα τελείωσε! Νομίζω ότι όλοι πρέπει να υποκλιθούμε στο μεγαλείο αυτής της ομάδας. Η Μπαρτσελόνα παίζει το ποδόσφαιρο του μέλλοντος, κι ευτυχώς για όλους εμάς, που σταθήκαμε τυχεροί και το είδαμε καμιά δεκαριά χρόνια, νωρίτερα.
Ο τίτλος τα λέει όλα! Η «Μπάρτσα» έκανε ακόμη και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του σερ Άλεξ να φαντάζει μικρή ομάδα στο Γουέμπλει.
Το δεύτερο ημίχρονο του τελικού, καλό είναι να μοιραστεί σε DVD από την UEFA, σε όλους τους προπονητές ποδοσφαίρου.
Οι Καταλανοί δίδαξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και το τελικό 3-1, φαντάζει φτωχό.
Δώδεκα κλασικές ευκαιρίες για τους νικητές, 63% κατοχή μπάλας, με τους μέσους της νέας πρωταθλήτριας Ευρώπης να έχουν ποσοστά πάνω από το 90% σε σωστές πάσες!
Τελικά όταν παίζει η ομάδα του Γκουαρντιόλα, οι αριθμοί λένε την αλήθεια….
Στο πρώτο ημίχρονο, αν και οι Ισπανοί προηγήθηκαν γρήγορα με τον Πέδρο, η άμεση αντίδραση της Γιουνάιτεντ και το γκολ του Ρούνει, ισορρόπησε το ματς και όλα έδειχναν ότι θα οδηγηθούμε, σε βραδιά θρίλερ.
Μόνο που η παρέα του Μέσι το καλύτερο το κράταγε για το τέλος. Στην επανάληψη, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της και ισοπέδωσε τους «μπέμπηδες».
Τολμώ να πω ότι αυτή η Μπαρτσελόνα δεν έχει αντίπαλο και τώρα το μόνο που της απομένει, είναι να δούμε όλοι εμείς πόσο μπορεί να εξελίξει το ποδόσφαιρο που παίζει. Αν και για μένα είναι κομματάκι δύσκολο, γιατί απλά η «Μπάρτσα» αγγίζει το τέλειο.
Συγχαρητήρια αξίζει και η Μάντσεστερ του Φέργκιουνσον, που δεν άλλαξε στιγμή την φιλοσοφία και το πλάνο της, κοίταξε στα μάτια την αντίπαλο της αλλά δυστυχώς η ομάδα του Γκουαρντιόλα είναι «αγενής»!
Πολλά μπράβο σε όλους τους παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης που επέλεξαν στο φινάλε το τρόπαιο του champions league να παέι στα χέρια του Αμπιντάλ αν και δεν είναι ο αρχηγός. Όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα απόψε κατέκτησαν ένα ακόμη τρόπαιο νικώντας τους «κόκκινους διάβολους». Ο Αμπιντάλ νίκησε και τον καρκίνο!


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
yannidakis - σύγχρονη γυναίκα
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το