Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΡΙΤΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας 
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από Ψυχραιμία

μαζί τα φάγατε
Κυριακή ώρα 11 το πρωί,λευκός Πύργος Θεσσαλονίκη.
 Η μέρα ήταν ζεστή,με λίγα σύννεφα που δεν θα έφερναν βροχή όπως προέβλεπαν οι μετεωρολογικές ανακοινώσεις.Ιδανικές συνθήκες για μια πρωινή βόλτα στην παραλία,όπου βρέθηκα εν τέλει με όλα τα σχετικά:σάκος με νερό ,φωτογραφική,καπέλο και γυαλιά.Όταν έφτασα στον Πύργο δεν πίστευα στα μάτια μου!Τέτοιο πλήθος συγκεντρωμένο δεν θα το πίστευα άμα  δεν το έβλεπα .Αλλά δεν ήταν μόνο ο αριθμός,το πάθος και οι φωνές μου θύμισαν άλλες εποχές ,μη σας πω άλλες χώρες!Ήταν οι αγανακτισμένοι Θεσσαλονικείς ,που στο ρυθμό που έδωσαν οι Ισπανοί αγανακτισμένοι για τα οικονομικά μέτρα,αποφάσισαν να συγκεντρωθούν και να παραμείνουν εκεί επ΄ αόριστον . Ακολουθούν  χαρακτηριστικές εικόνες:
Όπως πολύ σωστά καταλάβατε ήμασταν εγώ κι ο Πύργος!Παρ όλες τις  ένθερμες δηλώσεις και τα πρόθυμα likes στις σελίδες που καλούσαν  σε συγκεντρώσεις παραμονής ,οι Θεσσαλονικείς επέστρεψαν πολύ γρήγορα στην μεταθανάτια ακαμψία που βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια!Γεμάτα τα καφέ από δαύτους λίγο αργότερα που περνούσα ανάμεσά τους,ο μόνος ζωντανός ανάμεσα στα ζόμπι που ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι πέθαναν!Πίκρα,απελπισία,ντροπή,να μην βρίσκεις άνθρωπο ,έστω και να διαφωνήσεις μαζί του!ΝΕΚΡΑ!!Οι μόνες κραυγές που και που από κάποια ζόμπι που φωνάζουν κατά ομάδες  "μπάοκ" "αρηολέ"και άλλα τέτοια σημαντικά !
 Εδώ και ένα χρόνο λούζω τον Πάγκαλο για ότι αισχρό έχει πει ,κυρίως για το "μαζί τα φάγαμε".
Αρχίζω να αναθεωρώ.Οι χλιαρές έως ανύπαρκτες αντιδράσεις ,η γενική αποχή από ενέργειες ουσιαστικής αντίδρασης σε όσα γίνονται ,οδηγούν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα:ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ!!
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ!!!Και μάλλον είμαι απ ΄τους λίγους ηλίθιους που δεν έφαγαν και γιαυτό δεν μπορώ να το χωνέψω!Αν όντως είναι έτσι σας θυμίζω τη φράση ενός μεγάλου πράσινου στελέχους ,μακαρίτη πια;ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ!!!


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. πολυ καλο!
    και το μηνιμα εινε -ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΙ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ 23Ης ΜΑΡΤΙΟΥ!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!
    http://cafestrange.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ sakisgalan
    ένα μήνυμα που μάλλον αγνόησαν στην Θεσσαλονίκη και έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε αν θα λάβουν υπόψη τους στην υπόλοιπη Ελλάδα :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το