Κυριακή 15 Μαΐου 2011

προβληματισμός κυριακής – ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Χριστός Ανέστη. Όσοι ακολουθείτε τις δημοσιεύσεις του yannidakis στα πέντε χρόνια παρουσίας του, θα γνωρίζετε την ιδιαίτερη ευαισθησία μου για το γυναικείο φύλο. Πολλές καταχωρήσεις βεβαιώνουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου προς τις γυναίκες. Τις διαφορετικές, ερωτικές, πολύπλοκες, ανεξήγητες, θαυμάσιες, ακούραστες, εργατικές και ευρηματικές γυναίκες.

Πολλά έχουν γραφτεί για τις γυναίκες του σήμερα και είμαι σίγουρος πως όλα έχουν τη δόση αλήθεια που τους αναλογεί. Σας βεβαιώνω όμως πως ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να καλύψει πλήρως το κεφάλαιο Γυναίκα σε όλες του τις εκφάνσεις. Έτσι δικαιολογώ αναλύσεις που γίνονται μονάχα αποσπασματικά, για ένα μέρος του γυναικείου συνόλου. Ένα ανεξερεύνητο στοιχείο που μπορεί να προσεγγιστεί μόνο με αναλύσεις, στατιστικές, έρευνες, ψυχολογικές και σεξουαλικές μελέτες και πάει λέγοντας.

Προσωπικά, δεν είμαι ούτε ψυχολόγος, ούτε γιατρός, ούτε ειδικός ερευνητής. Είμαι ένας άντρας που έχει ως εργαλείο έκφρασης και προβληματισμού το ιστολόγιό του και αυτό ακριβώς θα χρησιμοποιήσω για να μιλήσω για τη γυναίκα. Ίσως στο πρώτο –μη αρμόδιο- ιστολόγιο που επιχειρεί ένα αφιέρωμα στη γυναίκα. Ίσως ο πρώτος –μη ειδικευμένος- άντρας που θα αφιερώσει μιαν και πλέον εβδομάδα στη γυναίκα. Στη σύγχρονη νέα γυναίκα που καλείται να ανταπεξέλθει μιας νέας ιδιόμορφης ζωής. Σε μια γυναίκα έτοιμη να ζήσει μια νέα ζωή, διεκδικώντας μια ζωή αντάξια της ομορφιάς της.

Από την επόμενη Παρασκευή, 27 Μαΐου μέχρι και την 3η Ιουνίου το yannidakis αφιερώνει τους καθημερινούς προβληματισμούς του στη Γυναίκα! Αν είστε άντρες, περιμένω να συμπληρώσετε τις σκέψεις μου κι αν είστε γυναίκες, οφείλετε να καθοδηγήσετε το ταξίδι αυτό με θέμα… εσάς :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το