Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

αναδρομές - ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

αναδρομές 
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 2 Οκτωβρίου 2008
ΤΙΤΛΟΣ: ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Μια φορά σε έναν καιρό ήταν η Τζούλια. Η Τζούλια ήταν πωλήτρια και ταξίδευε σε όλη την Ελλάδα. Αυτή τη βδομάδα ήταν στην Κομοτηνή και το ξενοδοχείο που είχε κλείσει η εταιρεία ήταν από τα καλύτερα στην περιοχή.
Το πρώτο βράδυ η Τζούλια γύρισε κατάκοπη απ’ το ταξίδι, μπαίνοντας για ένα ζεστό μπάνιο. Έκατσε και χαλάρωσε αρκετά στη μπανιέρα όταν άκουσε ένα μικρό θόρυβο. Θα ήταν από κάποιο διπλανό δωμάτιο σκέφτηκε η ίδια και συνέχισε ατάραχη. Όταν τελείωσε συνειδητοποίησε πως είχε ξεχάσει την πετσέτα στο κρεβάτι και έτσι γυμνή πήγε ως εκεί. Ήταν ιδιαίτερα πληθωρική με πλούσιο στητό στήθος και σφιχτά προκλητικά οπίσθια. Σκουπίστηκε επί τόπου και ξάπλωσε κατάκοπη στο κρεβάτι όπου και γυμνή αποκοιμήθηκε αμέσως.
Μέσα στη νύχτα κι ενώ κοιμότανε, αισθάνθηκε ένα απαλό άγγιγμα στο σώμα της όμως πρέπει να ήταν ένα ευχάριστο και ερεθιστικό όνειρο. Ήταν φανερό πως είχε ερεθιστεί, από τον τρόπο που είχε σκληρύνει το κορμί της.  Παρόμοιο σκηνικό συνέβη και το επόμενο βράδυ μετά τη δουλειά. Αυτή τη φορά το ένστικτό της ήταν που της υπαγόρεψε να ξαπλώσει γυμνή. Και δεν έπεσε καθόλου έξω. Ώρες αφού αποκοιμήθηκε ένοιωσε ένα απαλό χάδι στα γεννητικά της όργανα και εκείνη ασυναίσθητα στον ύπνο της άνοιξε τα πόδια της. Μεσ’ το όνειρο της θα ορκιζόταν πως έκανε τον πιο απολαυστικό και αργό έρωτα. Και ενώ κοιμόταν, ανάσαινε βαθιά ώσπου έφτασε σε οργασμό ξεσπώντας σε αναστεναγμούς οι οποίοι και την ξύπνησαν για να αντικρύσει έναν άντρα μπροστά της.
Τον αναγνώρισε. Ήταν εκείνος που της είχε μεταφέρει τη βαλίτσα της. Είχε σοκαριστεί γιατί μόλις είχε έρθει σε οργασμό. Εκείνος ήταν ατάραχος και με το χέρι του έκλεισε απαλά το στόμα της.
Το ίδιο σκηνικό συνέβαινε κάθε μέρα της εβδομάδας. Η Παρασκευή ήταν η τελευταία βραδιά της στο ξενοδοχείο, όμως δεν του το είπε και εκείνος ενστικτωδώς άφησε κάτι στην τσάντα της.
yannidakis - σύγχρονη γυναίκα μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το