Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

καταχώρηση τσι μέρας
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από Computer’s Technical Articles

Νέο project από την Google: Google +
Όραμα
Το σκεπτικό πίσω από το νέο project της Google με την ονομασία Google + είναι να κάνουμε όπως πάντα τη ζωή μας πιο έυκολη. Και πως γίνεται αυτό ; Μα φυσικά απλοποιώντας τις χρονοβόρες διαδικασίες, τις οποίες κάθε μέρα προσπαθούμε να τις οργανώσουμε καλύτερα για να εξοικονομησουμε χρόνο, αλλά μάταια!
Περιεχόμενο
Μας δίνονται λοιπόν 5 νέες υπηρεσίες:
- οι Κύκλοι
- τα Sparks
- τα Hangouts
- η Άμεση Μεταφόρτωση &
- το Πηγαδάκι
Κύκλοι
Μοιράζεστε διαφορετικά πράγματα με διαφορετικούς ανθρώπους. Η κοινή χρήση του σωστού περιεχομένου με τα σωστά άτομα δεν πρέπει να είναι πολύπλοκη. Οι κύκλοι διευκολύνουν τη οργάνωση, καθώς μπορείτε να τοποθετήσετε τους φίλους σας σε έναν κύκλο, τους γονείς σας σε κάποιον άλλο και το αφεντικό σας σε έναν κύκλο μόνο του- όπως συμβαίνει και στην πραγματική ζωή.
Sparks
Θυμάστε την εποχή που ο παππούς σας έκοβε άρθρα από την εφημερίδα και σας τα έστελνε για να τα διαβάσετε; Ωραίες εποχές. Αυτό περίπου κάνει και το Sparks: αναζητά βίντεο και άρθρα που πιστεύει ότι θα σας αρέσουν και έτσι θα έχετε πάντα κάτι να παρακολουθήσετε, να διαβάσετε και να μοιραστείτε στον ελεύθερο χρόνο σας. Ο παππούς σίγουρα θα το ενέκρινε.
Hangouts
Η τυχαία συνάντηση φίλων κατά τη διάρκεια μιας βόλτας είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούν να σας συμβούν. Με το Hangouts, αυτές οι τυχαίες συναντήσεις μεταφέρονται για πρώτη φορά στον ιστό. Ενημερώστε τους κολλητούς ότι είστε σε παρέα και δείτε ποιός έρχεται για συζήτηση. Είναι ότι καλύτερο, μέχρι να τελειοποιήσουμε την τηλεμεταφορά.
Άμεση Μεταφόρτωση
Η λήψη φωτογραφιών έχει πλάκα. Η κοινή χρήση φωτογραφιών έχει περισσότερη πλάκα. Η μεταφορά όμως των φωτογραφιών από το τηλέφωνο στον ιστό δεν έχει καθόλου πλάκα. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε τη λειτουργία “Άμεση μεταφόρτωση”, ώστε οι φωτογραφίες σας να μεταφορτώνονται αυτόματα. Δεν χρειάζεται καν να πείτε “χαμογελάστε”.
Πηγαδάκι
Η αποστολή μηνυμάτων κειμένου είναι πολύ καλή, αλλά όταν θέλετε να οργανώσετε μια βόλτα στον κινηματογράφο με έξι άτομα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν. Η λειτουργία “Πηγαδάκι” διευκολύνει την κατάσταση μετατρέποντας τις διαφορετικές συζητήσεις σε μια ενιαία ομαδική συζήτηση, ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να μπορούν να συνεννοηθούν χωρίς κόπο.
Όπως πάντα η Google βγάζει μια νέα υπηρεσία και πρωτοπορεί. Έτσι και εδώ πιστεύω ότι με τον καιρό και τη χρήση αυτές οι υπηρεσίες θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και θα σκεφτόμαστε στο μέλλον πως ζούσαμε τόσο καιρό χωρίς αυτές.
Καλή χρήση λοιπόν!


οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το