Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

καταχώρηση τσι μέρας
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από leviathan

Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο 8/8/2011
Πολύ καλησπέρα σε όλους σας! Ένα ακόμη αυγουστιάτικο ημερολόγιο ξεκινά αυτή τη στιγμή. Κοντεύει να φύγει το καλοκαίρι και πραγματικά ούτε που το κατάλαβα. Φυσικά γεμάτη ήταν και η περασμένη εβδομάδα και ταυτόχρονα σχετικά χαλαρή! Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν οι πολλές ξένες σειρές, η μουσική, το blogging, το γράψιμο, η γυμναστική, κάποια νέα dvd και cd, η Θεσσαλονίκη και πολλά πολλά άλλα. Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή...
Το βράδυ της προηγούμενης Δευτέρας είχε πολύ blogging και αρκετή κουβέντα στο msn. Έκανα και 2-3 block και το ευχαριστήθηκα :) Τη Δευτέρα ξεκίνησε και η επιχείρηση "συνοικέσιο" μεταξύ δύο γνωστών μας :) Τα πρώτα σημάδια είναι θετικότατα!!! Άντε να δούμε! Τη Τρίτη η θερμοκρασία έπεσε λιγάκι. Τι ανακούφιση ήταν αυτή! Η δουλειά ήταν πολύ σούπερ. Το μεσημέρι είχε και ολίγη γυμναστική. Το απόγευμα η κίνηση στην αγορά απέδειξε για άλλη μια φορά πως αυτός που σκέφτηκε να γίνει το ωράριο 6:30 με 9:30 δε του πέτυχε καθόλου. Ο κόσμος βγαίνει τα απογεύματα και μάλιστα κάποιες φορές μαζικά, μετά όμως από τις 9 εξαφανίζεται. Έχει και σπίτια, όπως έχουμε και εμείς βεβαίως. Βαρέθηκα να επιστρέφω στο σπίτι μετά τις 10 και να κάθομαι και χωρίς λόγο στο μαγαζί. Ευτυχώς μια εβδομάδα έμεινε για το ωράριο αυτό. Το βράδυ ετοίμασα και ένα νέο cd για το μαγαζί. Τα αγαπημένα μου τραγούδια μου έχουν γίνει πλέον απαραίτητα και στη δουλειά. Η Τετάρτη είχε νέο εμπόρευμα, μπόλικο τακτοποίημα και χαλαρή δουλειά. Φάγαμε μετά από καιρό όλοι μαζί οικογενειακώς, βγήκαμε και τις φωτογραφίες μας και στη συνέχεια ασχολήθηκα με τη συγγραφή του επόμενου κομματιού της βαμπιροιστορίας μου. Τα βαράκια είχαν και πάλι τη τιμητική τους, ενώ το απόγευμα αξιώθηκα και έγραψα τη κριτική του αριστουργηματικού Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε εδώ να βρείτε τη κριτική μου για το φιλμ. Το βράδυ χάρηκα ιδιαίτερα όταν έλαβα ένα email από τον κολλητό μου εξ Αμερικής που μου έλεγε πως έρχεται Ελλάδα! Άντε να έρθει να τα πούμε και από κοντά! Η Πέμπτη ήταν μια ήρεμη μέρα. Δουλεία, γυμναστική και λίγο msn όπου πέτυχα έναν ακόμη "φίλο" που είχα καιρό να μάθω νέα του. Το απόγευμα απέκτησα το διπλό cd single του πολυαγαπημένου Amaranth των λατρεμένων μου Nightwish και το βράδυ έβαλα στο Through Hell τη συνέχεια της ιστορίας. Τη Παρασκευή η δουλειά ήταν πιο χαλαρή. Αυτό δε σημαίνει ξεκούραση αλλά ευκαιρία για συμμάζεμα. Το blogging και η γυμναστική δεν έλειψαν, ενώ το απόγευμα απέκτησα μία τσάντα για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακο που είχα βάλει στο μάτι εδώ και μέρες. Γενικά μ' αρέσει να ταξιδεύω με λίγα πράγματα, αλλά κάποιες φορές θέλεις να πάρεις μαζί σου και κάτι έξτρα.
Έτσι φτάσαμε και στο Σαββάτο, όπου το μεσημέρι ξεκίνησα για τη Θεσσαλονίκη. Κλασικά με περίμεναν κάποια δωράκια από το μεγάλο μου μωρό για το μικρό μου μωρό και συγκεκριμένα μια φιγούρα Batman και ένα dvd με τα αξιολάτρευτα Στρουμφάκια. Η καρδιά μου δε με άφησε και μένα παραπονεμένο αφού μου χάρισε μια φοβερή μπλούζα με τον Spider-Man. Με έχει κακομάθει απίστευτα. Χαλαρώσαμε και ξεκουραστήκαμε με τη ψυχή μας και στη συνέχεια είδαμε όλα τα νέα επεισόδια από τις αγαπημένες μας ξένες σειρές. Στο νέο True Blood οι εξελίξεις ήταν συναρπαστικές! Η σεζόν έχει πια απογειωθεί και οι μάγισσες τελικά αποδείχτηκαν καταπληκτική επιλογή για τα φετινά επεισόδια. Στο Torchwood οι συνωμοσίες γίνονται όλο και πιο περίπλοκες και άρχισε να γίνεται φανερό πως κάτι "μεγάλο" κρύβεται πίσω από την αθανασία της ανθρωπότητας. Λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν του Falling Skies οι αποκαλύψεις για τους εξωγήινους έπεσαν βροχή και μας άφησαν πραγματικά άφωνους. Το νέο επεισόδιο του Alphas είχε πολύ δυνατή δράση και μία πανέξυπνη ανατροπή. Η υπόθεση του Haven ήταν καλογραμμένη, στη κυριολεξία ηλεκτρισμένη και όλα δείχνουν πως η σεζόν θα είναι πολύ πολύ σούπερ! Μετά είδαμε άλλα 5 επεισόδια του ευφάνταστου και αγαπημένου Sanctuary. Νέος, εμπνευσμένος εχθρός έκανε την εμφάνισή του και επιτέλους μάθαμε πολλά πράγματα για την υπόγεια πόλη! Τη Κυριακή διάβασα πως παρά το τι ήταν γνωστό μέχρι τώρα η φετινή τελικά σεζόν του λατρεμένου Desperate Housewives που ξεκινά τον Σεπτέμβρη θα είναι και η τελευταία. Κρίμα, πολύ κρίμα και αναπάντεχο μιας και η σειρά εφτά χρόνια τώρα εξακολουθεί και σκίζει. Μαζί με τη κυριακάτικη εφημερίδα απέκτησα και το τελευταίο dvd της έβδομης σεζόν του υπέροχου Friends. Το βραδάκι ήρθε και η ώρα της επιστροφής στη Καβάλα. Ο ανιψιός με υποδέχτηκε με μια μεγάλη αγκαλιά και στη συνέχεια τον πήρε ο ύπνος βλέποντας τα Στρουμφάκια που του έφερα.
Σήμερα Δευτέρα η εβδομάδα ξεκίνησε με πολύ καλή δουλειά και προετοιμασία για νέα μείωση τιμών από αύριο. Έχω σκεφτεί κάτι για το μαγαζί και πιστεύω πως θα βοηθήσει. Αυτά και για απόψε :)...Να σας θυμίσω να ψηφίζετε δίπλα στη ψηφοφορία για την αγαπημένη ταινία Harry Potter. Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά και εύχομαι να έχετε μια ευχάριστη εβδομάδα! Πολλά πολλά φιλιά!

οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

1 σχόλιο:

Προβληματίστηκες; σχολίασε το