Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

καταχώρηση τσι μέρας - ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

καταχώρηση τσι μέρας
σημερινή προσθήκη στην λίστα των βραβεύσεων τσι μέρας
από leviathan

Αγαπημένο Μου Ημερολόγιο 1/8/2011
Πολύ καλησπέρα σε όλους σας και καλό μήνα! Το πρώτο αυγουστιάτικο ημερολόγιο ξεκινά αυτή τη στιγμή. Γεμάτη αρκετά ήταν κλασικά η περασμένη εβδομάδα, χωρίς όμως να είναι και δύσκολη! Η δουλειά στο μαγαζί ήταν και πάλι πολύ καλή, με μοναδική εξαίρεση το "τραγικό" πρωινό του Σαββάτου. Από το πρόγραμμα δεν έλειψαν οι πολλές ξένες σειρές, η μουσική, το blogging, το γράψιμο, η γυμναστική, κάποια νέα dvd, η Θεσσαλονίκη και πολλά πολλά άλλα. Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή...
Η προηγούμενη Τρίτη ήταν μέρα πληρωμών. Έφυγαν αρκετοί λογαριασμοί, αλλά το καλύτερο ήταν που έφυγε το ΤΕΒΕ του διμήνου. Αχ τόσα χρήματα μαζεμένα, κάθε φορά τα κλαίω. Παραλάβαμε νέο εμπόρευμα, αντιμετωπίσαμε με υπομονή τους δύσκολους πελάτες που ως επί το πλείστον βγήκαν στην αγορά, ενώ το μεσημέρι ξεκίνησα και πάλι τη γυμναστική μου με τα βαράκια μου. Τα είχα αφήσει όσο κράτησε το κρυολόγημα. Το βράδυ και μέσω του tablet pc που έχω κιόλας καταευχαριστηθεί άνοιξα το MSN. Στο MSN μιλούσα πολύ παλιά και είχα να μπω κάτι αιώνες. Χάρηκα ιδιαίτερα που ξαναμίλησα με πρόσωπα που είχα καιρό να μάθω νέα τους και που μου είχαν λείψει σε μεγάλο βαθμό. Παράλληλα δυστυχώς θυμήθηκα γιατί είχα πάψει πια να το χρησιμοποιώ. Στην "πέφτουν" ένα σωρό άτομα και σου μιλάνε για το φλέγον θέμα του internet, το sex δηλαδή, έλα που όμως εγώ βαριέμαι και εκνευρίζομαι τραγικά. Τη Τετάρτη ξύπνησα μέσα στη τρελή χαρά μέχρι που είδα πως η ώρα είχε πάει 9. Τρέξιμο που έριξα για να κατέβω στο μαγαζί δε λέγεται. Ένας πελάτης μας ζήτησε ένα λαστιχένιο παπούτσι που να μπαίνει μέσα όλο το παπούτσι που φοράει. Ομολογώ ακόμη δεν έχω καταλάβει τι ήθελε. Το απόγευμα έκανα τη γυμναστική μου, άκουσα samples από τα νέα υπέροχα τραγούδια των Evanescence μιας και το νέο τους album έρχεται ολοταχώς, αξιώθηκα και έγραψα και τη κινηματογραφική κριτική του Larry Crowne που σας τη χρωστούσα εδώ και καιρό. Όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ. Η Πέμπτη ήταν μια βαρετή μέρα. Πέρα από δουλειά, γυμναστική και συμμάζεμα στο πατάρι του μαγαζιού μας δεν είχε τίποτε άλλο. Η Παρασκευή ήταν μια από τα ίδια με μοναδική προσθήκη το γεγονός ότι ξεκίνησα να γράφω τη συνέχεια της βαμπιροιστορίας μου στο Through Hell. Σύντομα θα την έχω ολοκληρώσει και θα τη δημοσιεύσω. Το βραδάκι κάναμε νέα μείωση τιμών σε πολλά εμπορεύματα, αφού το καλοκαίρι πλέον έχει προχωρήσει πολύ.
Έτσι φτάσαμε και στο Σαββατοκύριακο. Μετά από την απίστευτη ερημιά που επικρατούσε το πρωί στην αγορά ξεκίνησα για τη Θεσσαλονίκη. Φτάνοντας πήγαμε με το μωρό μου μια βόλτα. Περάσαμε από τα Seven όπου απέκτησα την έκτη σεζόν του λατρεμένου μου Desperate Housewives σε dvd, φάγαμε κάτι στα γρήγορα, κάναμε και τα ψώνια μας για το weekend! Αργότερα χαλαρώσαμε βλέποντας τα νέα επεισόδια από τις αγαπημένες μας ξένες σειρές. Στο νέο True Blood η αγωνία κτύπησε κόκκινο, καθώς οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές και οι αποκαλύψεις πολλές. Στο πιο τολμηρό από ποτέ νέο επεισόδιο του Torchwood το ενδιαφέρον απογειώθηκε. Στα δύο πρόσφατα επεισόδια του Warehouse 13 οι υποθέσεις ήταν πολύ καλές και καλογραμμένες, ενώ και το χιούμορ ήταν άφθονο. Στο τελευταίο σύντομο επεισόδιο του Mortal Kombat: Legacy που παίχτηκε με αρκετή καθυστέρηση από τα προηγούμενα μας παρουσιάζουν τα δύο ρομπότ, τους Cyrax και Sector. Στο νέο Haven η υπόθεση ήταν όπως πάντα εμπνευσμένη και η εξέλιξη της κυρίως ιστορίας ήταν ανατρεπτική. Το επεισόδιο του Alphas ήταν πολύ πολύ δυνατό και είχε θέμα τον θυμό. Το Falling Skies επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως μια σειρά μπορεί να ξεκινήσει χαλαρά και στη συνέχεια να γίνεται όλο και καλύτερη. Δυνατό επεισόδιο, με μπόλικη δράση και ανατροπές. Αφού τελειώσαμε με τα επεισόδια από τις σειρές που παίζονται τώρα περάσαμε στο πολύ καλό Sanctuary βλέποντας άλλα 5 επεισόδια της τρίτης σεζόν του. Η σειρά εξακολουθεί να έχει μεγάλη ποικιλία στα θέματά της και γι' αυτό δε κουράζει καθόλου. Παράλληλα μία νέα τροπή στα γεγονότα της τελευταίας σεζόν έδωσε μια περίεργη ανακάλυψη. Τη Κυριακή δε παρέλειψα με την εφημερίδα να αποκτήσω ένα ακόμη dvd από την έβδομη σεζόν του κλασικού και αγαπημένου Friends. Το βραδάκι ήρθε και η ώρα της επιστροφής στη Καβάλα, έχοντας μαζί μου και ένα υπέροχο μαξιλάρι με τα Cars της Disney δώρο από το μεγάλο μου μωρό στο μικρό μου μωρό! Τι χαρά έκανε το γλυκό μου όταν έφτασα και του το έδωσα!
Σήμερα Δευτέρα η εβδομάδα ξεκίνησε με σούπερ δουλειά, τακτοποίημα και γυμναστική. Το μεσημέρι κόλλησα με το τελευταίο album των Ελλήνων Firewind που πραγματικά τα "σπάει" :) Αυτά και για απόψε :)...Να σας θυμίσω να ψηφίζετε δίπλα στη ψηφοφορία για την αγαπημένη ταινία Harry Potter. Ελπίζω όλοι σας να είστε καλά και εύχομαι να έχετε μια χαρούμενη και χαλαρή εβδομάδα! Πολλά πολλά φιλιά!


οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια
μετάβαση στην αρχική σελίδαμετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Πολύ "φρέσκια" περιγραφή της καθημερινότητας!!
    Να είσαι καλά...
    "με πήγες πολύ πίσω"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Idea Studio
    ακριβώς την ίδια περιγραφή "είδα" κι εγώ στο κείμενο. Κάτι που είχαμε ανάγκη στην σημερινή πραγματικότητά μας :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το