Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

προβληματισμός κυριακής – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Καληνωρίσματα. Όπως κάνω πάντοτε μέσα από το yannidakis, θα ήθελα να σας ανακοινώσω πως η συνεργασία μου με την έγκυρη εφημερίδα τζόγου, “12Χ” ανανεώνεται και το χειμώνα.

Μετά την κάλυψη και ανάλυση του πρωταθλήματος baseball για το στοιχηματικό κουπόνι του ΟΠΑΠ, τώρα αναλαμβάνω την κάλυψη και ανάλυση και του πρωταθλήματος του αμερικανικού χόκεϊ επί πάγου (NHL) στις δύο εβδομαδιαίες εκδόσεις της εφημερίδας, αλλά και στο νέο, καθημερινό φύλλο που θα κυκλοφορεί.  Άλλωστε όταν το πρωτάθλημα στο μπέιζμπολ τελειώνει, οι αμερικανοί φίλαθλοι έχουν δύο λύσεις για να περάσουν την ώρα τους στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Η μία αφορά στο πιο διάσημο άθλημα του Αμέρικαν Φούτμπολ και η άλλη σε ένα από τα πιο γρήγορα ομαδικά αθλήματα του κόσμου, το χόκεϊ επί πάγου! Το συγκεκριμένο άθλημα κατέχει φανατικούς οπαδούς ανά τον κόσμο και ομολογουμένως η παρακολούθηση ενός αγώνα θα πείσει και τους πιο δύσπιστους.

Αδρεναλίνη, ένταση, βία (πολύ συχνά) και γερά νεύρα είναι αυτά που imageπρέπει να περιμένει κάποιος που ασχολείται με το άθλημα. Το “12Χ” συνεπέστατο στο ραντεβού του με τους απαιτητικούς παίκτες του στοιχήματος θα προσφέρει μέσα από τα κείμενα μου την πληρέστατη και πιο έγκυρη κάλυψη του πρωταθλήματος και ανάλυση των αγώνων του κουπονιού μέχρι και τον Απρίλιο με τα πλέι-οφ. Η παρουσίαση θα είναι αναλυτική για κάθε αγώνα με κείμενα και στατιστικούς πίνακες που θα αποτελέσουν το εργαλείο των αναγνωστών για την καλύτερη δυνατή πρόγνωση. Να λοιπόν πως θα περάσουμε τα κρύα βράδια του χειμώνα: στον πάγο!
 
Φίλοι ή όχι του στοιχήματος σας ευχαριστώ πάντοτε για την στήριξή σας στις δραστηριότητες μου που πάντοτε μέσα από το yannidakis σας γνωρίζω και μοιράζομαι :[

2 σχόλια:

Προβληματίστηκες; σχολίασε το