Κυριακή 13 Μαΐου 2012

προβληματισμός κυριακής – νέα συνεργασία στην έντυπη ενημέρωση

Καληνωρίσματα. Εδώ και μερικές ημέρες κυκλοφορεί μία νέα προσπάθεια στον έντυπο τύπο και στον κλάδο του αθλητισμού και του τζόγου. Πρόκειται για την LIVE SPORT η οποία φιλοδοξεί να καινοτομήσει στον κλάδο του αθλητικού τύπου, αφού χαρακτηρίζεται από μια σειρά καινοτομίες.

Το βασικότερο της χαρακτηριστικό είναι η τιμή η οποία σε αντίθεση με τις άλλες καθημερινές εφημερίδες που τιμώνται στα 1,30€ θα κυκλοφορεί imageμε μόλις 0,90€ στα περίπτερα, κάνοντας έτσι την ενημέρωση και πάλι προσιτή για τον έλληνα αναγνώστη που μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Η LIVE SPORT θα κυκλοφορεί με δύο εξώφυλλα ακριβώς επειδή έχει δύο ιδιότητες, επειδή πρόκειται για δύο εφημερίδες σε μία. Από την μια η αθλητική εφημερίδα με έγκριτους δημοσιογράφους που θα ενημερώνουν αντικειμενική για όλο το φάσμα του αθλητισμού και από την άλλη, η στοιχηματική εφημερίδα η οποία θα αναλύει καθημερινά όλους τους αγώνες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, baseball και hockey. Παράλληλα, γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία ανάλυση βασισμένη σε βάσεις δεδομένων και ειδικά φίλτρα στις καθημερινές κυνοδρομίες στο παιχνίδι Races του ΟΠΑΠ, ενώ παρουσιάζονται με εκτενή τρόπο στατιστικές και αποτελέσματα για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Ειδικότερα για το hockey και το baseball, όπως και στην “12Χ” αλλά και το “12Χ ΜΠΟΥΚ” την στήλη ανέλαβα εγώ όπου καθημερινά αναλύω τους αγώνες του κουπονιού και προτείνω τους καλύτερους αγώνες για ποντάρισμα. Μετά τα υψηλά ποσοστά ευστοχίας των προβλέψεων μου στις δύο εφημερίδες, έρχεται η σειρά και της LIVE SPORT με την καθημερινή επαφή με τον αναγνώστη να μου προσφέρει τη δυνατότητα να παραθέτω πιο αναλυτικές και ενημερωμένες αναλύσεις για τον κάθε αγώνα.

Δεν χάνεται τίποτα να δώσετε μία ευκαιρία στην LIVE SPORT. Που ξέρετε μπορεί να γίνει η νέα έγκυρη και οικονομική, καθημερινή σας συνήθεια :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το