Κυριακή 27 Μαΐου 2012

βpάβευση σαββάτου ~ εγώ τους φόρους μου τους στέλνω στα αραπάκια

καταχώρηση τσι μέρας 
η βράβευση της καλύτερης καταχώρησης για την ημέρα που πέρασε στον χώρο των ιστολογίων
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από Ανατολικά της Εδέμ

Εγώ τους φόρους μου, τους στέλνω στα αραπάκια.

Η ξερακιανή σκυλομούρα που διευθύνει το ΔΝΤ, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Γκάρντιαν στην οποία δήλωσε ότι δεν τρέφει καμία συμπάθεια για τους Έλληνες και τα δεινά που τραβάνε με τα μέτρα λιτότητας που μας επέβαλλε μαζί με τους άλλους δύο συνεταίρους της, διότι δεν πληρώνουμε φόρους.
Είμαστε μπαταχτσίδες και καλά να πάθουμε που μείναμε χωρίς φάρμακα και δημόσια αγαθά, που τα παιδιά μας πεινάνε και αυτή χέστηκε για τα παιδιά των Ελλήνων που πεινάνε, πιο πολύ υποφέρει όταν σκέφτεται τα ξελιγωμένα παιδιά στην Αφρική.
Τόσο πολύ την έχουν συγκινήσει τα σκελετωμένα Νιγιριανάκια που πηγαίνουν στο σχολείο νηστικά που θα υιοθετήσει μια δωδεκάδα για να τα σώσει και να μπει στο μάτι της Ανζολίνας Τζολί.

Όταν η δημοσιογράφος της υπενθύμισε πως τα αθώα παιδιά στην Ελλάδα είναι αμαρτία να υποφέρουνε, η μαντάμ απάντησε πως φταίνε οι γονείς τους που δεν πληρώνουν τους φόρους τους, οπότε καλά να πάθουνε τα μαλακισμένα.
Κανονικά θα έπρεπε να αναλάβουν τα σκατόπαιδα να πληρώνουν τους φόρους που αρνούνται να πληρώσουν οι χαραμοφάηδες γονείς τους πλένοντας τζάμια στα φανάρια ή πηγαίνοντας να τα πασπατέψουν οι τουρίστες.

Η κυρία Λαγκάρντ έχει ένα θέμα με τη συνέπεια απέναντι στην Εφορία. Είναι τόσο αυστηρή με τους φοροφυγάδες γενικώς ανά την οικουμένη καθώς η ίδια δίνει τα μαλλιά της κεφαλής της κάθε χρόνο για φόρους:
Ο βασικός της μισθός είναι 467.940 δολάρια το χρόνο, που μαζί με το επίδομα για έξοδα παράστασης, (χωρίς δικαιολογητικά), ύψους 83.760 δολαρίων το χρόνο, φτάνει ετησίως 551.700 δολάρια!!!!!!

Το ποσό αυτό δεν φορολογείται, ενώ αναπροσαρμόζεται με κάθε αύξηση των τιμών.


  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας 
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το