Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

προβληματισμός κυριακής ~ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ (1η κυριακή)

image
Καληνωρίσματα. Αυτές οι μέρες είναι πολύ ιδιαίτερες για την Ελλάδα.. Την Παρασκευή η Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και όλοι οι έλληνες ελπίζαμε σε μία εμφάνιση που θα μας θύμιζε τις εποχές του 2004.

Σίγουρα τα πράγματα δεν ξεκίνησαν όπως περιμέναμε. Η Πολωνία έδειχνε καλύτερη στην αρχή, δεχτήκαμε ένα γρήγορο τέρμα, μείναμε με 10 παίκτες, ο βασικός μας αμυντικός τραυματίστηκε σοβαρά (χάνει 5 μήνες) και μαζί με όλα αυτά, ο διαιτητής, μας έπαιζε κόντρα! 

Κι όμως ενώ η Ελλάδα δεν κέρδισε, έπαιξε όπως θέλουμε να παίζει. Με καρδιά, πάθος και αυταπάρνηση. Έδειξε γρήγορα πως είναι η καλύτερη ομάδα του γηπέδου και σύντομα ισοφάρισε ενώ μπορούσε να κερδίσει. Κρατάμε αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία. Οι έλληνες έδειξαν πως ακόμα και κόντρα σε όλα, μπορούν να υψώσουν το ανάστημα τους και να επιδείξουν την ανωτερότητα τους. Μπράβο στους έλληνες για το θερμό παράδειγμα που έδωσαν σε όλους εμάς που μέσα μας βλέπουμε μέσα από τις προσπάθειες τους, τις προσπάθειες όλων μας για να ορθοποδήσουμε σε αυτή τη χώρα :[
image

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το