Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

προβληματισμός κυριακής ~ ΕΡΩΤΗΜΑ ΙΟΥΝΙΟΥ: Η ΑΠΑNTHΣΗ

Καληνωρίσματα. Αυτόν τον μήνα ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που αποτελεί μέρος της καθημερινότητας μας τα τελευταία χρόνια. Τα κοινωνικά δίκτυα. Το Ερώτημα απλό και προφανές. Ποιο κοινωνικό δίκτυο προτιμάτε να χρησιμοποιείτε περισσότερο;

Η απάντηση σας ήταν αναμενόμενη όμως παρουσιάζει αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Δηλαδή εννοείται πως πρώτο θα έβγαινε το facebook, όμως δεν είχε ενδιαφέρον να μάθουμε το ποσοστό του; Οι χρήστες επέλεξαν το διάσημο κοινωνικό δίκτυο σε ποσοστό 38% δηλαδή κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο όσων συμμετείχαν. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχουν όλοι ενεργό λογαριασμό στο facebook, αλλά να που δεν είναι αυτό το αγαπημένο τους δίκτυο! Μάλιστα έρχεται κοντά σε μία πρόσφατη μελέτη που έδειξε πως το facebook δεν θα είναι διάσημο σε μερικά χρόνια.
Μεγάλη μάχη έγινε για το δεύτερο δημοφιλέστερο δίκτυο όπου όπως αναμενόταν τελικά επικράτησε το twitter (22%) ενώ αμέσως μετά το google plus (16%) απέδειξε ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Τέλος από 11% έλαβε το linked in και η επιλογή άλλων κοινωνικών δικτύων.

Επόμενο Ερώτημα του Μήνα, την πρώτη Δευτέρα του Ιουλίου στις 2/7 στις 12:00 στο yannidakis :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το