Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

προβληματισμός παρασκευής ~ ΜΥΘΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ (μέρος 2/4)

image[64]
Οι δύο αστυνομικοί με την βοήθεια της Ουρανίας έχουν εξαπολύσει ένα κυνηγητό με αντίπαλο τον χρόνο. Ψάχνουν παρελθοντικές σχέσεις των θυμάτων, φίλες, αντίζηλες και διασταυρώνουν τα πάντα με ότι στοιχείο βρήκαν στα δύο διαμερίσματα.

Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες για να λάβουν μία νέα κλήση. Ο Κανόμπης και ο Θαλασσινός απογοητευμένοι προσέγγιζαν την νέα διεύθυνση για να εξετάσουν ένα τρίτο θύμα. Στο διαμέρισμα όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. imageΗ μπανιέρα ήταν και πάλι γεμάτη, όμως το θύμα δεν βρισκόταν μέσα σε αυτή. Ήταν απ’ έξω όμως κάτι δεν πήγαινε καλά. Η ιατροδικαστής ανέφερε πως το θύμα είχε σκοτωθεί από ηλεκτροπληξία ενώ το φονικό όπλο βρισκόταν ακριβώς εκεί. Ήταν μία συσκευή ηλεκτρισμού, κάτι σαν εργαλείο αυτοάμυνας για τις γυναίκες. Το θύμα φορούσε γάντια.
- “Το διαμέρισμα ανήκει σε κάποια Βάσω Στάμου και αν δεις από την ταυτότητά της, δεν είναι το θύμα μας! Αν κρίνω από το όπλο και τα γάντια, το θύμα είναι η δολοφόνος μας. Πήγε για την επόμενη δολοφονία της, άρχισε να αυνανίζεται, όμως η Βάσω κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να την σκοτώσει αμυνόμενη οπότε και διέφυγε”. Τις σκέψεις του διέκοψε μία κλήση από την Ουρανία. “Την βρήκα. Είναι στην οδό Στριλιγκά 44. Την εντόπισα από το κινητό”.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην πολυκατοικία και με την βοήθεια του μολοσσού βρήκαν ποια πόρτα διαμερίσματος να χτυπήσουν.
- “Αστυνομία! Ανοίξτε αμέσως” φώναξαν και η πόρτα άνοιξε σχεδόν αμέσως. Ήταν μία φοβισμένη κυρία και οι αστυνομικοί πιο ήρεμοι συνέχισαν: “ψάχνουμε την…
- “Εμένα. Το ξέρω. Συγγνώμη που κρύφτηκα. Φοβήθηκα. Ορκίζομαι πως θα ερχόμουν σε εσάς αμέσως μετά” άρχισε να εξηγεί μια κοπέλα που μόλις είχε προβάλει στην πόρτα.
- “Πρέπει να μας πεις τι έγινε. Ξέρουμε πως πήγε να σου επιτεθεί, ίσως ενώ ετοιμαζόσουν για μπάνιο όμως εσύ αντέδρασες, την ακινητοποίησες και την χτύπησες με το ηλεκτρικό μαραφέτι” μιλούσε καθησυχαστικά ο Θαλασσινός.
- “Όχι, όχι! Αυτές μαλώσανε και επιτέθηκε η μία στην άλλη, οπότε βρήκα ευκαιρία και έφυγα” απάντησε αγανακτισμένη.
- “Αυτές; Ήταν δύο; Άκου Βάσω, δεν χρειάζεται να λες ψέματα. Ακόμα κι αν την σκότωσες ξέρουμε ότι ήσουν σε άμυνα και θα σε βοηθήσουμε, απλά πρέπει να μας πεις την αλήθεια” απάντησε καθησυχαστικός ο Κανόμπης.
- “Μα σας λέω την αλήθεια. Πρέπει να με πιστέψετε” επέμενε η Βάσω.
- “Τότε είμαστε αναγκασμένοι να σε συλλάβουμε ως ύποπτη για τη δολοφονία άγνωστης γυναίκας στο διαμέρισμά σου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τμήμα”.

H Βάσω θα έπρεπε να αποδείξει πως έλεγε την αλήθεια, αρκεί να έλεγε όντως την αλήθεια…

:[
διαβάστε το τρίτο μέρος του Μύθου εκτάκτως την ερχόμενη Κυριακή στις 12:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το