Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

προβληματισμός δευτέρας ~ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑTIA ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Καληνωρίσματα. Το περασμένο διάστημα ασχοληθήκαμε αρκετά με το ποδόσφαιρου αφού η Εθνική Ελλάδος και οι υπόλοιπες 15 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για σχεδόν ένα μήνα παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό imageθέαμα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Πολωνία και την Ουκρανία. Το ότι η Ελλάδα προχώρησε στην φάση των “οχτώ” δημιούργησε ζεστό κλίμα μεταξύ των ελλήνων, γι’ αυτό κι εγώ θέλησα να μιλήσω με έναν άνθρωπο τον οποίο θα έπρεπε να επηρεάσει αυτή η διοργάνωση. Ο Γιώργος έπαιζε με τους φίλους του στην αυλή ενός σχολείου φορώντας την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Γιώργο σε ποιον ποδοσφαιριστή της Εθνικής θέλεις να μοιάσεις και ποιος είναι ο αγαπημένος σου από τους ξένους;
Θα ήθελα να μοιάσω στον Σαμαρά γιατί είναι ψηλός και βάζει γκολ. Από τους ξένους μ’ αρέσει ο Μέσι. Αυτός είναι κοντός αλλά παίζει την καλύτερη μπάλα από όλους. Κρίμα που δεν είναι από την Ευρώπη να έπαιζε τώρα. Ο Σαμαράς είναι και ηρακλειώτης και πήρε το πρωτάθλημα φέτος στη Σκωτία.

Εσύ θα ήθελες κάποια στιγμή να πάρεις ένα πρωτάθλημα στο εξωτερικό;
Ε, βέβαια! Ποιος δε θα ήθελε. Θα κρατούσα την ελληνική σημαία στην απονομή και θα φύλαγα την μπλούζα μου για ενθύμιο.

Ξέρεις όμως ότι οι διάσημοι ποδοσφαιριστές που είναι πολύ καλοί και τους θαυμάζουμε, κάνουν πολλές θυσίες; Δεν βγαίνουν βόλτες με φίλους, κοιμούνται νωρίς, κάνουν συνέχεια προπόνηση, δεν μαλώνουν με τους αντιπάλους που τους προκαλούν και είναι πάντα γεμάτοι στερήσεις.
Ναι, το ξέρω. Είναι δύσκολο. Όμως όταν βλέπω τη δόξα και την επιτυχία. Που υπογράφουν αυτόγραφα και ταξιδεύουν σε όλο το κόσμο. Βγάζουν πολλά λεφτά για να ζουν την οικογένεια τους. Αξίζει να κάνεις τη θυσία. Εγώ θα την έκανα!

Τι θες να γίνεις όταν μεγαλώσεις;
Δεν ξέρω. Θα ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής, όμως μπορεί να μη γίνω. Μετά, άμα μεγαλώσω όπου βρω δουλειά θα γίνω πολύ καλός για να μη με διώξουν και να βγάζω πολλά λεφτά. Δεν πειράζει αν δεν γίνω ποδοσφαιριστής άμα βρω μια καλή δουλειά.

Γιώργο σου εύχομαι να γίνεις διάσημος ποδοσφαιριστής και να βγάζεις πολλά λεφτά αλλά πάνω απ’ όλα να είσαι ευτυχισμένος!

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΡΕΑΛΙΣΤΗ ΜΙΚΡΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το