Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

BPΑΒΕΥΣΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ~ παρουσιάζουμε το καλύτερο ιστολόγιο για τον μήνα που πέρασε

Καλύτερο Iστολόγιο για το μήνα Φεβρουάριο σύμφωνα με την καθαρά υποκειμενική άποψη που τροφοδοτεί την ενότητα "βράβευση ιστολογίων" του yannidakis και η οποία προκύπτει από κάθε μέρα του μήνα, ανακηρύσσεται ο χώρος Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα με 4 καταχωρήσεις που βραβεύτηκαν ως οι καλύτερες της ημέρας για το μήνα που πέρασε. Σημειώνεται πως η βράβευση αφορά μονάχα την ενότητα ιστολογίων και για τους χώρους τους οποίους επισκέφτηκα.
Οι Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα αποτελούν μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση στον χώρο των ιστολογίων. Δεν αναπαράγουν απλές, ωμές ειδήσεις, ούτε στοχάζονται πάνω σε ζητήματα που αφορούν το άπειρο. Η θεματολογία τους αφορά την επικαιρότητα και τα όσα συμβαίνουν καθημερινά εντός και εκτός συνόρων. Με εξαιρετικές επεμβάσεις που αφορούν την κοινωνία, την πολιτική, αλλά και τις παραποιημένες ιδεολογίες του σήμερα οι Σχολιαστές καταφέρνουν να προβληματίσουν τον αναγνώστη, μα περισσότερο απ' όλα να τον αναγκάσουν να αναπτύξει την δική του κριτική σκέψη. Να  συμφωνήσει ή να διαφωνήσει με το σχόλιο και τις απόψεις που αυτό εκφράζει πάνω στο όποιο θέμα. Η σελίδα διαθέτει ένα βοηθητικό μενού με όλες τις καταχωρήσεις χωρισμένες σε θεματικές ενότητες και ενώ δεν παίρνει βραβείο αισθητικής, διαθέτει σχετική ευκρίνεια μεταξύ των καταχωρήσεων και των συντακτών του. Οι δημοσιεύσεις δεν διακρίνονται για την δομή τους ως προς τον φαίνεσθαι, αλλά χαρακτηρίζονται από ένταση στα χρώματα, τις εικόνες και τους συνδέσμους που παρατίθενται με τρόπο γλαφυρό.
Οι Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα αποτελούν χωρίς αμφιβολία μία απαραίτητη σελίδα καθημερινής ανάγνωσης για εκείνους που δεν αρκούνται στην ενημέρωση, αλλά και στην συζήτηση πάνω στα τρέχοντα κρίσιμα ζητήματα. Η ροή των ανανεώσεων είναι αρκετά συχνή ώστε να μην κουράζει.

Παρακάτω παρατίθεται η λίστα των καταχωρήσεων της ημέρας με τον αντίστοιχο σύνδεσμο για τον οποίο βραβεύτηκαν.

Ι Ο Υ Λ Ι Ο Σ   2 0 1 2
  1. To θολό τοπίο... με ξεκάθαρη ματιά!
  2. παραπολιτική
  3. Ας μιλήσουμε επιτέλους
  4. ΑντιΠαρακμή
  5. πολύφημος
  6. ΘΑΝΟΣ ΕΥΗ koukfamily
  7. Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα
  8. ZOOM BLOG
  9. πιτσιρίκος
  10. Vasia is writing..
  11. Ανατολική ακτή
  12. Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα
  13. Τελευταία σελίδα αριστερά
  14. ΑντιΠαρακμή
  15. αἰέν ἀριστεύειν
  16. Ανεμος
  17. City press
  18. Βασίλης Βιλιάρδος
  19. πολύφημος
  20. Βασίλης Βιλιάρδος
  21. Vasia is writing..
  22. Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα
  23. Antinews
  24. αἰέν ἀριστεύειν
  25. Αντίβαρο
  26. αἰέν ἀριστεύειν
  27. Τελευταία σελίδα αριστερά
  28. Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα

Επόμενη βράβευση για το μήνα Μάρτιο, η πρώτη Κυριακή του Απριλίου (07/04/2013) +Yanni Spiridakis

σχόλια; αντιρρήσεις; ερωτήσεις;
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΑΣ
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το