Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

yannidakis - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Ο ΤΑΔΕ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 24 Δεκεμβρίου 2008

Με αφορμή το χιλιοστό σχόλιο που δέχτηκα στο βιβλίο επισκεπτών μου χθες από τη χρήστη ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ, γράφω με θέμα ακριβώς αυτό.

Δε χρειάζεται να αναλωθούμε σε υπολογισμούς για να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι κάθε μέρα προστίθενται στα βιβλία επισκεπτών εκατοντάδες καταχωρήσεις. Αμέτρητες λέξεις και φαντασμαγορικές εικόνες.

Συνήθως στα μηνύματα στα βιβλία επισκεπτών, συναντάμε ευχές καλημέρας, καληνύχτας και άλλες, αλλά και συνοπτικά σχόλια για μια σελίδα, για μια αλλαγή σ’ αυτήν ή για μια ενημέρωση.

Ο λόγος που αποφάσισα σήμερα να γράψω για αυτήν την ενότητα των σελίδων μας στα spaces, είναι επειδή όπως θα έχετε παρατηρήσει δεν είμαι ιδιαίτερα ένθερμος επισκέπτης* της. Φροντίζω να γράφω εκεί για να καλωσορίσω ένα νέο μέλος της ενότητας φίλων μου, για να σχολιάσω κάποια προσθήκη στη λίστα της σελίδας που επισκέφτηκα ή κάποια άλλη αλλαγή, αλλά και για να παρουσιάσω την «καταχώρηση της ημέρας» σύμφωνα με το yannidakis live. Πολύ πιθανό να βρεθώ εκεί για να προωθήσω κάτι ενδιαφέρον, αλλά πολύ σπάνια θα στείλω την καλησπέρα μου από εκεί.

Αντίθετα, παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τις καταχωρήσεις σας στο δικό μου βιβλίο επισκεπτών. Υπέροχες εικόνες και όμορφα μηνύματα. Άλλες φορές τα βλέπω καταχωρημένα και αλλού και χαίρομαι γιατί σκεφτήκατε και εμένα και άλλες, διαπιστώνω πως έχετε κάτι πολύ προσωπικό. Κάτι που ξέρετε ότι θα ταιριάζει στην προσωπικότητα μου και του yannidakis live.

Φροντίζω πάντα να δίνω το παρόν στις σελίδες των φίλων μου κρατώντας ενεργή τη διαδικτυακή φιλία μου με όλους εσάς. Αυτό το κάνω με τα σχόλια μου στις καταχωρήσεις σας. Προσωπικά διατηρώ το yannidakis live με μια καταχώρηση ιστολογίου ανά ημέρα, όμως σε εσάς προσπαθώ να βρίσκομαι με τις απόψεις, τις εντυπώσεις και τις ιδέες μου σχεδόν σε κάθε σας καταχώρηση.

Θεωρώ το βιβλίο επισκεπτών ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων, έναν ακόμη επιμέρους τρόπο επικοινωνίας και έκφρασης του κάθε επισκέπτη. Μια επιπλέον μορφή στήριξης του ενός προς τον άλλο που χαρακτηρίζεται από φαντασία, ευρηματικότητα, ρομαντισμό και δημιουργία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το