Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

αναδρομές - ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ

αναδρομές
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: 28 Δεκεμβρίου 2007
ΤΙΤΛΟΣ: ΚΑΙ ΤΟ 2007 ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ

Διανύουμε την 52η εβδομάδα. Συνειδητοποιείτε ότι αυτό σημαίνει ότι ήδη ζούμε την τελευταία Παρασκευή του 2007; Από αύριο ξεκινά και το τελευταίο σαββατοκύριακο του 2007. Πρακτικά, ίσως αυτό να μη σημαίνει και πάρα πολλά. Γεγονός όμως είναι ότι στη σκέψη και στη φαντασία μας, θα θέλαμε να έχει κάτι ξεχωριστό αυτό το τελευταίο σαββατοκύριακο.
Έτσι λοιπόν, ενώ βρισκόμαστε στον αστερισμό της προετοιμασίας για την πρωτοχρονιά  ή μάλλον για την παραμονή της, αλλά και ενώ προσπαθούμε να συνέλθουμε από το φαγοπότι των Χριστουγέννων, μας περιμένει ο αγώνας δρόμου για τα τελευταία δώρα στους αγαπημένους μας και αυτό ανάμεσα στις ήδη ιδιόμορφες (λόγω των ημερών) συνθήκες στα επαγγελματικά μας. Κάπου πέρα από αυτά πρέπει να αποφασίσουμε πως θέλουμε να περάσουμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του έτους. Σίγουρα διασκεδάζοντας, θα σκεφτεί κανείς. Με καλή παρέα και σε όμορφα μέρη. Θα θελήσουμε κάτι ξεχωριστό, ή ακόμα κάτι το συνηθισμένο γιατί πολύ απλά αυτό αγαπάμε!
Όπως και να’ χει φτάσαμε ήδη στο πρώτο μισό της εορταστικής περιόδου και το μόνο σίγουρο είναι ότι, αυτά που δεν έχουμε κάνει ως τώρα, καλό είναι να τα πραγματοποιήσουμε έγκαιρα, πριν τουλάχιστον φύγει αυτό το έτος!
Πριν αναφωνήσουμε «καλή χρονιά», ας σκεφτούμε ότι έχουμε μερικές μέρες ακόμη στον τρέχοντα χρόνο. Ας μην το ζήσουμε προσδοκώντας τον επόμενο.

δείτε επίσης και τις άλλες καθημερινές ενότητες του yannidakis
μετάβαση στο "σχόλιο τσι μέρας"
μετάβαση στην ενότητα "θρύλος του Batman"
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το