Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

θρύλος του Batman - ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ BATMAN :[ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ

θρύλος του Batman
ΣΟΒΑΡΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Ένα πολυμεσικό που διέρρευσε από τα γυρίσματα ήταν αρκετό να κάνει τη φαντασία και τις προβλέψεις μας σχετικά με την υπόθεση της ταινίας, να οργιάσουν. Θα δείτε κι εσείς στο πολυμεσικό τον B. Wayne να βγαίνει από το πανάκριβο αυτοκίνητό του (δείτε αυριανή καταχώρηση) υποβασταζόμενος και κουτσός! Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Η απάντηση ΙΣΩΣ είναι κρυμμένη στην ιστορία ενός από τα διασημότερα comics του ήρωα με αντίπαλο τον Bane, το Knightfall. Στο "Knightfall" ο Bane αποτελεί έναν πανέξυπνο εγκληματία που έρχεται στο Gotham για να κατακτήσει τον υπόκοσμο της πόλης. Για να το πετύχει αυτό απελευθερώνει εγκληματίες που βρίσκονται σε φυλακές της πόλης και εδώ κάνουμε την πρώτη στάση και γυρνάμε στα γυρίσματα στο Pittsbourgh όπου δεκάδες κομπάρσοι παρίσταναν τους φυλακισμένους που μάχονταν με αστυνομικούς.
Εν συνεχεία ο Bane θα παλέψει με τον ίδιο τον Batman τον οποίο θα καταφέρει να αφήσει αναίσθητο σπάζοντάς του την πλάτη! Ας μείνουμε λίγο εδώ. Στο πρώτο trailer βλέπουμε τον Batman να παλεύει με τον Bane σε φανερά θέση εξάντλησης, ενώ σήμερα θα τον δούμε να κουτσαίνει! Επίσης πίσω στο trailer ο Gordon του ζητάει να επιστρέψει. Από τι; Μήπως ήταν τραυματισμένος;
Στη συνέχεια της ιστορίας του Knightfall ο ήρωας επιστρέφει και όλα καταλήγουν θετικά. Μήπως κι εδώ θα έχουμε ένα σχετικά ίδιο σενάριο; Αν όλα πάνε έτσι, τότε ο Batman έχει ανάγκη από βοήθεια κι αφού Robin (μας λένε πως) δεν προβλέπεται στο σενάριο, τότε η αστυνομία και η Catwoman προβλέπεται να τον βοηθήσουν.
Φυσικά μιλάμε για τον Nolan και ο Nolan πρώτον δεν αντιγράφει σενάρια και δεύτερον είναι βέβαιο πως μας επιφυλάσσει μια καταπληκτική ιστορία ενός αληθινού ήρωα!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό (μετά το 30:30)*
Για όσους ασχολείστε βαθιά με τον θρύλο του Batman, αυτή εδώ, πρόκειται για πολύ σημαντική είδηση. Μετά το 2012 ολοκληρώνεται μια σειρά από πολλές παραγωγές που είχαν ως θέμα τον Batman, όπως το θεατρικό έργο "Batman Live", το ηλεκτρονικό παιχνίδι "Arkham City", η ταινία κινουμένων σχεδίων "Year One" και φυσικά το αποκορύφωμα όλων, την ταινία "The Dark Knight Rises". Από το 2013 όμως τι γίνεται; Την απάντηση μας δίνουν οι υπεύθυνοι καθώς από εκείνη τη χρονιά θα λανσάρουν μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων φτιαγμένη σε ψηφιακή μορφή (για πρώτη φορά) με τίτλο "Beware the Batman". Η σειρά όμως έχει συγκεκριμένο θέμα το οποίο θα πραγματεύεται.
Πιο συγκεκριμένα, ο Batman θα έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από αντιπάλους που ναι μεν βρίσκονται στις σελίδες των comics μέσα στα χρόνια, είναι όμως βαθιά θαμμένοι καθώς δεν θα μιλάμε για ιστορίες με τους κλασικούς Joker, TwoFace, Penguin κλπ. Ενδεικτικό είναι πως μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στον Professor Pyg, μια από τις πιο τρομακτικές φιγούρες στα κόμικς.
Δίπλα στον Batman παραμένει ο Alfred ο οποίος όμως θα φέρει οπλισμό (;) κάτι το οποίο αξιολογώ αρνητικά, ενώ βοηθός του θα είναι ένας νέος ολοκαίνουριος χαρακτήρας νίντζα που θα είναι η Katana και η οποία δε θα αντικαθιστά τον Robin, κάτι το οποίο επίσης αξιολογώ αρνητικά.
Με δεδομένο πως η παρούσα σειρά κινουμένων σχεδίων "The Brave and the Bold" οδεύει προς το τέλος της, μπορούμε να ξέρουμε πως ακόμα και πέρα του 2013 θα έχουμε πολλά να λέμε για τον Batman, τον πιο φιλοσοφικά, ανεξάντλητο ήρωα



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το