Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

σχόλιο τσι τρίτης

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 
Ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Λαμπάκης, ισχυρίστηκε ότι η Θράκη μπορεί να σταθεί και ως ανεξάρτητο κράτος, αφού βρίσκεται ανάμεσα σε δύο χώρες! «Γιατί η Θράκη είναι ανάμεσα σε δύο ηπείρους. Γιατί η Θράκη βρίσκεται ταυτόχρονα ανάμεσα σε δύο χώρες οι οποίες έχουν διαφορετικούς πολιτισμούς και βέβαια η Θράκη έχει όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία μπορούν να σταθούν μέσα σε ένα πλαίσιο ανεξάρτητου στίγματος"
 το σχόλιο 
Μου είναι δύσκολο να σχολιάσω το γεγονός και εννοώ εξαιτίας των απόψεων μου με το θέμα της Κρήτης. Αλλά ας το αφήσουμε σας παρακαλώ αυτό στην άκρη. Τι συμβαίνει με τους έλληνες εκεί πάνω στην Θράκη; Γιατί δεν μπορούν να επιβληθούν τούρκων και των ελλήνων μουσουλμάνων που προωθούν τουρκικά συμφέροντα; Γιατί δεν μπορούν να αποκρούσουν καν την τουρκική προπαγάνδα που έρχεται απ΄ευθείας από την τουρκία; Ο λόγος είναι προφανής. Οι έλληνες, ο ίδιος ο δήμαρχος, ονειρεύεται μια Θράκη που δε θα είναι ελληνική. Να τη χαίρεται!


μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

3 σχόλια:

  1. Η καρέκλα του δημάρχου μάλλον δεν του είναι αρκετή του "κυρίου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Θεσσαλονίκη μπορεί θαυμάσια να γίνει Πόλη-Κράτος. Δεν χρειάζεται ούτε τα γύρω χωριά να κρατήσει. Ότι χρειαζόμασται που δεν το έχουμε, θα μας το φέρνουν τα πουλιά. Για να δούμε τι θα πει κι ο Μπουτάρης (αν και δεν τον βλέπω να δεχτεί, θα μου βγει αγύριστο κεφάλι).
    : ))) ))) )))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. :[ patroula
    όταν η δίψα για εξουσία συνδυάζεται με εθνική απειλή, τότε... ανησυχώ :[

    :[ Αχιλλέας
    να μη σου πω καλύτερα εδώ στην Κρήτη, τι θαυμάσιο κράτος-μέλος μπορούμε να γίνουμε :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το