Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

σχόλιο του σαββάτου

σχόλιο τσι μέρας
 η είδηση 
"Αβάσταχτος" λογαριασμός από απεργίες και επεισόδια σε εμπορικά. Οι επιχειρήσεις της περιοχής καταγράφουν συνολικά, απώλεια τζίρου 5,9 εκατ. ευρώ. Οι συνολικές ζημιές που αφορούσαν στις προσόψεις των καταστημάτων (τζαμαρίες, βιτρίνες, πόρτες) αλλά και οι κλοπές, πλησίασαν το 1 εκατ. ευρώ.
 το σχόλιο 
Δε νομίζω πως αρκεί να τα βάλουμε με τους κουκουλοφόρους. Είναι υποχρέωση της Αστυνομίας να προστατεύει τους πολίτες και την δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Φυσικά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας αποτελούν σίγουρα μια διαφορετική περίπτωση ακόμα κι έτσι όμως μιλάμε για μια διαδικασία που κρατά χρόνια και κάθε φορά οι καταπατητές κουκουλοφόροι επιστρέφουν πιο δυναμικά (με όπλα, μάσκες και άλλο εξοπλισμό). Λοιπόν; Που είναι η προσπάθεια της αστυνομίας; Οι συλλήψεις, οι προληπτικοί έλεγχοι σε ύποπτους χώρους, η μόνιμη παρουσία της στο κέντρο. Ένα μέρος των καταστροφών οφείλεται δυστυχώς και στην αστυνομία. Δυστυχώς.


μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

2 σχόλια:

  1. Κάποτε στο Μοναστηράκι άκουσα μια κυρία να λέει σε κάποιον, δεν ντρέπεσαι να πετάς το χαρτί κάτω; και ο τύπος να της απαντά, απάντηση στην ανεργία κυρία μου, λαμβάνω τα μέτρα μου να έχει δουλειά η καθαριότητα του Δήμου.
    Λέμε τώρα, λέμε, μα είναι τακτική αυτή που έχουν οι τζαμτζήδες να σπνε την αναδουλειά με κουκούλες;
    Άσε με να λέω φίλε μου, μόνο το χιούμορ να μην εξαλείψουμε
    : )) ))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Αχιλλέας
    ας ελπίσουμε πως δεν είναι πάρα ένα κακόγουστο αστείο φίλε μου :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το