Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

προβληματισμός σαββάτου - ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΟΔΗΓΟΥΣΑ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΕ ΣΕΝΑ (I DROVE ALL NIGHT)

Δεν περίμενα καν να σχολάσω απ’ τη δουλειά. Το γραφείο, ο αέρας, όλα ήταν εναντίον μου. Τόσο βασανιστικά ένοιωθα το μέρος να είναι ψυχρό κι όμως να κολλάει πάνω μου σαν άσχημος ιδρώτας. Έπρεπε να ξεφύγω για να κάνω πραγματικότητα αυτό που τόσο ήθελα. Ίσως να έπρεπε να σε ειδοποιήσω, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα ένοιωθες την παρουσία μου και άλλωστε δεν ήθελα να χάσω στιγμή κι έτσι μπήκα μονομιάς στο αμάξι κι άρχισα να τρέχω προς εσένα κάνοντας όνειρα για σένα όσο ο μακρύς δρόμος διαρκούσε. Ονειρευόμουν τη γεύση από τα γλυκά σου χείλη και τα χέρια σου να με περιμένουν διάπλατα ακούγοντας το αμάξι να φτάνει στην πόρτα σου. Η σκέψη σου και μόνο μου προκαλεί πυρετό και καίει τα σωθικά μου.

Γι’ αυτό οδηγούσα όλο το βράδυ για να φτάσω σε σένα. Οδηγούσα με σκοπό να τρυπώσω στο δωμάτιό σου, να σε ξυπνήσω απ’ τον γλυκό σου ύπνο και να σου κάνω έρωτα, το μόνο που θα αντάμειβε την ολονύκτια οδήγηση. Συνεχίζω να οδηγώ τώρα και σκέφτομαι τι μπορεί να μας κρατάει δυνατούς σε αυτόν τον κόσμο που είναι γεμάτος εμπόδια και τότε σκέφτομαι πως δε χρειάζεται να ψάξω πολύ γιατί είναι ακριβώς ο ήχος της καρδιάς μας που ενωμένη σαν μία, κουβαλάμε μέσα μας και τότε σκέφτομαι εσένα όπου κι αν είμαι. Οδηγώ και θυμάμαι τις νύχτες που είναι κρύες και σκοτεινές ή όταν κάποιος προσπαθεί να με επηρεάσει όμως μόνο εσύ μπορείς να επιδράσεις πάνω μου κι έτσι τίποτα δεν μπορεί να αναιρέσει τα συναισθήματα μας.

Κι έτσι οδηγούσα όλο το βράδυ για να φτάσω σε σένα. Σχεδίαζα φτάνοντας να μπω μεσ’ το δωμάτιο σου και να ξυπνήσω τον γλυκό σου ύπνο κάνοντάς σου έρωτα. Η νύχτα περνάει και τα χιλιόμετρα μικραίνουν όσο ο πόθος μεγαλώνει και πριν προλάβει ο ήλιος να απλώσει την πρώτη του ακτίνα, εγώ μυρίζω το άρωμά σου, καθώς σε αισθάνομαι όλο και πιο κοντά. Το βράδυ τελειώνει και μαζί και η αναμονή :[

4 σχόλια:

  1. ας μην ξεχνάμε την εκτέλεση της Celine Dion που είναι ισότιμα κατπαληκτική :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μετά από παρατήρηση αναγνώστη, διαπίστωσα πως το πολυμεσικό έχει αποκλειστεί στην Ελλάδα, οπότε δοκιμάστε όλοι εδώ
    http://www.youtube.com/watch?v=m5N9IHqqGcA&ob=av2e

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάτι τέτοιες στιγμές κοπανάω το κεφάλι μου που δεν ξερω να οδηγώ... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :[ patroula
    κοπάνα το ελεύθερα. Κάτι τέτοιες στιγμές, πραγματικά χρειάζεται να ξέρεις να οδηγείς :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το