Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

YANNIDAKIS Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Μετά από μέρες αγωνίας και αναμονής, το yannidakis άνοιξε ξανά.
Είναι η τρίτη φορά που το αυτοματοποιημένο σύστημα της google διακόπτει την λειτουργία της σελίδας, δεχόμενο πολλαπλές αναφορές κατάχρησης από διάφορους χρήστες.
Είναι γνωστό πως οι απόψεις που εκφράζονται εδώ στο yannidakis δεν είναι αρεστές σε μεγάλη μερίδα των χρηστών. Το απογοητευτικό είναι πως αυτοί οι αναγνώστες επιλέγουν να μπλοκάρουν τη σελίδα επιδεικνύοντας έτσι μεγάλη μικροπρέπεια.
Φυσικά μετά από δική μου έφεση στους διαχειριστές της google, η σελίδα ανοίγει, καθώς εδώ και σχεδόν 6 χρόνια στο yannidakis δεν υπάρχει ίχνος ανάρμοστου υλικού.
Προσωπικά δεν πτοούμαι και ξεκινώ και πάλι από εκεί που σταμάτησα, χωρίς να αλλάξω φυσικά τίποτα στο ύφος ή τις απόψεις μου. Όλες οι ενότητες που δεν δημοσιεύτηκαν τις προηγούμενες ημέρες λόγω του προβλήματος, θα δημοσιευτούν εν καιρώ τις επόμενες ημέρες βάση προγράμματος.
Χαίρομαι που είμαστε και πάλι μαζί :[

6 σχόλια:

  1. Σε χαιρετώ φίλε, συνοδοιπόρε Κύριε yannidakis.
    Εύχομαι να είναι η τελευταία φορά που "φιμώνεται" αντιδημοκρατικά ο ελεύθερος λόγος του yannidakis.net!!!
    Καλώς μας ήρθες λοιπόν και σε προσμένουμε όπως πάντα, να καταθέσεις με σεβασμό, ηθική, καλλιέργεια πνεύματος, τις δικές σου απόψεις για την ζωή, τη πολιτική, τη κοινωνία.
    Να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :[ Annyra Math
    Άννα μου σε ευχαριστώ. Όπως ανέφερα στους διαχειριστές της google, αυτό έχει γίνει πλέον ένα δυσάρεστο συνήθειο και περιμένω να αναλάβουν δράσεις ώστε να προστατευτεί το δικαίωμα στην έκφραση.
    Δυστυχώς περαιτέρω έρευνα κατέδειξε πως το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν πολλά ακόμα "καθαρά" ιστολόγια :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννιδάκη μου μήπως τελικά πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι να ανεβάσεις το περιεχόμενο σου σε site που δε θα σε μπλογκαρει κανενας ... να το χειρίζεσαι μόνος σου και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?
    Δεν γίνεται γιατί να έχει η ελευθερία έκφρασης τόσους κακούς και να την μπλογκάρουν συνεχώς!!!
    Τι να πω ... απλά αν μπορείς να βρεις αυτά τα άτομα ίσως καλο θα ήταν να τα κυνηγήσεις δικαστικά μετά ....

    Το δικαίωμα στο μπλογκινγ δε θα μας το κόψει κανεις ...
    Είμαι στο πλευρό σου φίλε μου και ότι χρειαστείς πες μου αν μπορώ να βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. :[ Monadiki Trintafyllia
    ευχαριστώ για τη στήριξη και όλους που συμπαραστάθηκαν μέσα από προσωπικά μηνύματα.
    Η αλήθεια είναι πως όσο ξέρω πως οι φίλοι και πιστοί αναγνώστες του yannidakis, παραμένουν πάντα δίπλα μου, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.
    Όσο για λοιπές δράσεις, θα εξεταστούν όλες εν καιρώ :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεια σου φίλε μου καλέ, δεν σου αξίζει αυτή η άνανδρη επίθεση που σου γίνεται κάθε τοσο πια. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει ένα κλίκ να διαγράφεται αυτός που άδικα κάνει αδικαιολόγητη καταγγελία; Δεν ζητώ και καμιά σοβαρή δικαιοσύνη στο δια-δίχτυ, για το αυτονόητο μιλάμε. Μια επιχείρηση πάντα κερδίζει διώχνοντας τους επιζήμιους πελάτες. Ειδέ μη, κινδυνεύει να χάνει και από τους επικερδείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. :[ Αχιλλέας
    ευχαριστώ πάντα για τα καλά σου λόγια και την στήριξη σου. Το spam δεν είναι ικανό να αποσιωπήσει το yannidakis που θα συνεχίσει τον αγώνα του και μάλιστα εν καιρώ ανανεωμένο κόντρα σε όλους :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το