Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

προβληματισμός σαββάτου - ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΕΣΕΝΑ (Driven By You)

Όσος καιρός κι αν περάσει δε θα σταματήσω ποτέ να αισθάνομαι την παρουσία σου κοντά μας. Θυμάμαι πόσο υπερπροστατευτικός ήσουν με όλους μας. Πως εσύ πιο έτοιμος για όλα ήθελες να προλάβεις όλες τις καταστάσεις. Όλοι μαζί ήμασταν τόσο δυνατοί σαν μια φωτιά κι εγώ ήμουν κοντά σου να στηρίζω κάθε σου προσπάθεια. Και ακόμα όταν το σκοτάδι έπεφτε, εμείς θέλαμε μόνο μια σπίθα για να φτιάξουμε ένα φως τόσο λαμπερό ώστε να φωτίσει όλο τον κόσμο. Ο ένας εμπιστευόταν τον άλλο και είχαμε πίστη και αυτοπεποίθηση τόση ώστε να μην σταματάμε πουθενά.

Όμως τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εσύ έφυγες και αν νομίζεις ότι όλα έσβησαν σαν ένα όνειρο, κάνεις λάθος. Είμαστε ακόμα εμείς εδώ και θα προσπαθούμε στο όνομα σου μέρα και νύχτα για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο που είχαμε πάντα ως σκοπό. Όμως κάθε μας ενέργεια, κάθε μας επιτυχία, να ξέρεις πως οφείλεται σε εσένα γιατί ότι κι αν κάνουμε έχει εσένα ως έμπνευση.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο ήταν να κάνουμε το ταξίδι μένοντας μόνοι και ξέροντας πως όλη η δημιουργία και η έμπνευση έσβησε μαζί σου αφαιρώντας την από όλους εμάς που μείναμε πίσω. Όμως να ξέρεις πως έχουμε ακόμα χρόνο να δημιουργήσουμε. Έλα και κράτα γερά το τιμόνι όπως έκανες πάντα, οδήγησε μας μπροστά. Μπορεί ο δρόμος να μην είναι φυσικός όμως εσύ μπορείς να κάνεις τα πάντα και αξίζεις τα πάντα από εμάς, γι’ αυτό ότι κι αν κάνουμε θα έχει εσένα ως οδηγό.

Άλλωστε ξέρεις πόσο σε αγαπούσαμε ακόμα κι αν δεν μας άφηνες ποτέ σε ησυχία και η αλήθεια είναι ότι το έκανες επειδή έλεγες ότι θα θέλαμε όλοι μας να πούμε, όμως ποιος θα είχε το θάρρος (τότε) να το παραδεχτεί;  Σήμερα τα παιδιά έχουν χάσει τον δρόμο τους κι όμως εσύ με τη ζωή και τον θάνατο σου έδωσες το παράδειγμα για το τίμημα των πράξεων μας και τις συνέπειες των επιλογών μας. Τώρα όλοι ξέρουν. Αυτό είναι ένα παράδειγμα ζωής που θέλω να διηγηθώ στον καθένα, ακόμα κι αν η ζωή χωρίς εσένα δεν έχει το ίδιο σημαντικό νόημα. Όμως να ξέρεις πως ότι κάνουμε, γίνεται για σένα και πάντα θα έχει εσένα οδηγό :[ 

2 σχόλια:

  1. :[ sofaki
    Με την ευκαιρία να πω πως αυτό το κομμάτι ήταν το αφιέρωμα του Brian May στον εκλιπόντα Freddy Mercury ο οποίος άφησε ένα τεράστιο κενό στο συγκρότημα των Queen που ουδέποτε αναπληρώθηκε. Οι Queen πάραυτα παρέμειναν ενωμένοι μέχρι και σήμερα και αυτό είναι που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Οι Queen υπάρχουν ακόμη ακόμα και χωρίς καμία δισκογραφική δουλειά και μαζί τους και ο Mercury :[

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το