Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

θρύλος του Batman - time and the batman :[ επανεμφάνιση heath joker

θρύλος του Batman
 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
BATMAN: TIME AND THE BATMAΝ
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Στις 128 σελίδες αυτού του βιβλίου θα επιστρέψουμε στην εποχή που όλοι νομίζαμε τον Bruce Wayne νεκρό ενώ αυτός έψαχνε τον δρόμο του προς την επιστροφή στο Gotham. Ποια γεγονότα μεσολάβησαν και πως τοποθετήθηκαν με χρονική σειρά για τη μεγαλειώδη του επιστροφή από τους νεκρούς; Όλα μέσα σε μια επική περιπέτεια!

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ HEATH JOKER
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Ένα νέο κίνημα έχει δημιουργηθεί στις ΗΠΑ από φίλους του Batman που όχι απλά επιθυμούν αλλά απαιτούν την συμμετοχή του Heath Ledger στην τρίτη συνέχεια της τριλογίας. Μπορεί ο ηθοποιός να έχει πεθάνει από το 2008, όμως ο βραβευμένος με oscar για την ερμηνεία του ως Joker έχει ακουστεί πολλές φορές σε ότι αφορά μια συμβολική συμμετοχή στην ταινία. Η αλήθεια είναι ότι ο Nolan αρέσκεται σε τέτοιου είδους "επιστροφές" αφού ο χαρακτήρας του Scarecrow εμφανίστηκε και στις δύο πρώτες συνέχειες, ενώ είχε ακουστεί και για την τρίτη. Επίσης πιθανό σενάριο αποτελεί η επανεμφάνιση του Ra's al Ghul στην ταινία.
Η διαφορά όμως είναι ότι ο Heath Ledger είναι νεκρός, κάτι που όμως δεν πτοεί τους υποστηρικτές του κινήματος που απαιτούν την εμφάνιση του σε ένα μικρό ρόλο που θα είναι αυθεντικός και όχι από κάποια κομμένη σκηνή της προηγούμενης ταινίας. Υποστηρίζουν πως εφόσον $250000000 μπορούσαν να ξοδευτούν στην νέα παραγωγή, σίγουρα η τεχνολογία μπορεί να τους προσφέρει μια τέτοια επανεμφάνιση σε έναν μικρό ρόλο.
Ασφαλώς και όλοι είμαστε θετικοί σε μια τέτοια προοπτική



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το