Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

προβληματισμός σαββάτου - ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ (Rain And Tears)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Ένα ακόμη βροχερό βράδυ έφτασε στη ζωή σου κι εσύ σκυθρωπή όπως πάντα κλείνεις το κεφάλι χωρίς να μιλάς. Θέλω να σε βοηθήσω μα δείχνεις τόσο απρόσιτη! Όπως οι στάλες της βροχής κατακλύζουν το θολό παράθυρο, έτσι και τα δάκρυα σου κυλούν στο δέρμα σου χωρίς να ξεχωρίζουν απ’ τη βροχή καθώς είναι όλα ίδια.

Μου λες πάντα πως προτιμάς τον χειμώνα απ’ το καλοκαίρι και τώρα καταλαβαίνω πως θέλεις να υποκρίνεσαι σκεπάζοντας την θλίψη σου με τη χειμωνιάτικη κρύα βροχή. Όμως τα γαλανά σου μάτια σε προδίδουν καθώς θαμπώνουν απ’ τα καυτά σου δάκρυα που κρυσταλλώνουν στο ψύχος του χειμώνα. Είναι εκείνες οι στιγμές που προσπαθώ να σε προσεγγίσω και να μάθω αν την ψυχή σου πλήγωσε ο έρωτας ή η ζωή.

Όμως πάντοτε παραμένεις κλειστή χωρίς να θέλεις να μιλήσεις, άλλοτε σιωπώντας, άλλοτε αλλάζοντας το θέμα ή απλά απαντώντας μονολεκτικά. Αναρωτιέμαι, δεν βλέπεις πως είμαι δίπλα σου και θέλω να σε βοηθήσω; Κλείσε τις άμυνες που ο εγωισμός σου έχει βάλει για να σε προστατεύσει. Δεν είμαι εγώ ο εχθρός. Κοίταξε με βαθιά στα μάτια. Ξέρω πως αν το θέλεις και μέσα στο σκοτάδι μπορείς να διακρίνεις τις προθέσεις μου.

Έρχομαι μαζί σου και σε αγκαλιάζω από πίσω. Όρθιοι όπως είμαστε, σε οδηγώ στο τζάμι ανοίγοντας την κουρτίνα. Εσύ ακούς τη βροχή να πέφτει ακατάπαυστα και τις στάλες να γρατζουνούν το τζάμι κι εγώ σου σκουπίζω τα δάκρυα και ανοίγω περισσότερο την κουρτίνα για να δεις πως έξω έχει ήλιο και ο χειμώνας έφυγε. Ξέρω πως βαθιά μέσα σου νοιώθεις τις ακτίνες απ’ το ουράνιο τόξο να πλημμυρίζουν την καρδιά σου. Να, κοίτα! Ο ήλιος ήδη σου στέγνωσε τα δάκρυα και τώρα σου υπόσχομαι πως μαζί θα αντέξουμε κάθε θλίψη :[

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το