Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

θρύλος του Batman - batman beyond unlimited :[ συνέντευξη κομπάρσου

θρύλος του Batman
 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
BATMAN BEYOND UNLIMITED #1
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Λανσάρισμα ενός νέου τίτλου έχουμε αυτόν τον μήνα από την DC με τον ήρωα να βρίσκεται σε προχωρημένη ηλικία όπως επιτάσσει η ακολουθία του Beyond. Ο Terry McGinnis θα βρεθεί και πάλι πίσω από την νέα στολή του μελλοντικού ήρωα, όμως αυτή τη φορά η απειλή έρχεται από το παρελθόν. Πρόκειται για τους Jokerz οι οποίοι συμμερίζονται την χαοτική διάσταση του μεγάλου εχθρού της πόλης και επιτίθενται παντού και με κάθε μέσο. Βοήθεια τους, ένας νέος εχθρός που εκμεταλλεύεται το μέλλον μέσω του νέον. Το καλό είναι πως ο νεαρός ήρωας θα έχει την βοήθεια περισσότερων συμμάχων για να τα βγάλει πέρα στο δεύτερο ενσωματωμένο βιβλίο. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Ο ανερχόμενος βρετανός ηθοποιός David Gyasi που ο ίδιος αποκάλυψε πως συμμετέχει στην ταινία, μίλησε για την εμπειρία της πρόσληψης του που ήρθε από μια πετυχημένη οντισιόν. Ο ηθοποιός περίμενε απάντηση για 3 μήνες και όταν ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει την ηθοποιία για βιοποριστικούς ρόλους, έφτασε το τηλέφωνο της αποδοχής του.
Μας αποκάλυψε πως έχει έναν μικρό ρόλο τον οποίο έπαιζε κάθε φορά χωρίς σενάριο, καθώς προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το παραμικρό, ο Nolan του υπαγόρευε γραμμή-γραμμή τις ατάκες του 



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το