Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

θρύλος του Batman - batman :[ young justice

θρύλος του Batman
 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
BATMAN #7
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Το καλύτερο τεύχος του τίτλου ως τώρα μέχρι φυσικά το επόμενο. Ο ήρωας θα διασωστεί τελικά καταπονημένος και τραυματισμένος από τον Alfred σε μια εξαιρετική σκηνή και θα τον φέρει στην Batcave όπου έχει το άψυχο κορμί ενός Talon. Ο Batman αγνοώντας τα τραύματα του εξετάζει το κορμί της "κουκουβάγιας" όταν το Nightwing (Dick Grayson) εισβάλλει για να του μιλήσει. Η σχέση τους θα δοκιμαστεί μετά από τη νέα κρίση μυστικοπάθειας που πιάνει τον Bruce όταν θα αποκαλύψει τελικά στον νεαρό σύμμαχο του σε μια πολύ έντονη σκηνή πως ο άνθρωπος αυτός έχει ζήσει για δεκαετίες καθώς έχει βρεθεί τρόπος να παρατείνεται η ζωή του εξαιτίας μιας τεχνικής που χρησιμοποιούσαν στην αρχαία Ελλάδα βάζοντας νομίσματα στα μάτια των νεκρών τα οποία περιείχαν ηλεκτρολύτες.
Η μεγάλη αποκάλυψη είναι πως με βάση την ανάλυση του DNA ο άνθρωπος αυτός είναι ο προπάππους του Dick και σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι "κουκουβάγιες" επέλεγαν σε κάθε γενιά έναν ακροβάτη για να γίνει το νέο τους μέλος. Το τελευταίο θα ήταν ο Dick αν δεν είχαν σκοτωθεί οι γονείς του και αν δεν τον είχε αναλάβει ο Bruce.
Στο μεταξύ το συμβούλιο των κουκουβάγιων έχει επαναφέρει στη ζωή έναν ακόμα στρατιώτη τους στον οποίο με κάποιο τρόπο παραμόρφωσαν το σώμα, μεγιστοποίησαν τις ικανότητες και τις δυνάμεις του και μαζί με αρκετούς ακόμα talons ετοιμάζονται για έναν διπλό στόχο που είναι η κατάληψη του Gotham και ο θάνατος του Batman.
Είναι προφανές πως ο Batman δε θα μπορέσει μόνος του να αντεπεξέλθει αυτής της νέας υπερδύναμης που τα έβαλε μαζί του και το επόμενο τεύχος θα είναι η απόλυτη περιπέτεια


 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
YOUNG JUSTICE #21 IMAGE
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Σε αυτό το επεισόδιο η ομάδα των νεαρών ηρώων ταξιδεύει στην Αφρική καθώς κατά ανεξήγητο τρόπο ο πρόεδρος μιας χώρας δέχεται να ενωθεί από μία γειτονική χώρα της οποίας πρόεδρος είναι μία αμφιλεγόμενη γυναίκα. Η αποστολή θα είναι η πρώτη της οποίας ηγείται ο Robin και εκείνος είναι ο υπεύθυνος. Ουσιαστικά όμως πρωταγωνίστρια είναι η Ms. Martian η οποία θα βρεθεί αντίπαλος με έναν υποκινητή του μυαλού που θα πλησιάσει στο να την εξουδετερώσει χωρίς όμως να λογαριάσει την δυνατή της θέληση. Ο εχθρός της νεαρής ηρωίδας εκμεταλλεύεται το γεγονός πως μεταμορφώνεται χωρίς να αποκαλύπτει την πραγματική της εμφάνιση καλύπτοντας έτσι την μεγαλύτερη της φοβία που είναι να εμφανιστεί όπως πραγματικά είναι, αφού δεν είναι παρά ένα τέρας. Τελικά μετά από μια σειρά γεγονότων θα αποκαλύψει στους φίλους της το πρόσωπο της το οποίο όμως θα είναι ψευδές. Η αποστολή πάντως επετεύχθη για τον Robin



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το