Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

θρύλος του Batman - odyssey :[ επανεμφάνιση neeson :[ αληθινός batman

θρύλος του Batman
 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ (COMICS) 
BATMAN: ODYSSEY #6
*εξώφυλλο*ανάγνωση*
Το τεύχος ξεκινά με ένα τραγικό γεγονός. Ο Bruce βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο της Talia αλλά και άλλων αγαπημένων του προσώπων. Έτσι ή αλλιώς πρέπει να ορθοποδήσει. Έτσι, με τη βοήθεια των συμμάχων του Bat Man και Primus θα τολμήσει το δυσκολότερο εγχείρημα ταξιδεύοντας βαθιά μέσα στη γη για να αναζητήσει την σωτηρία των ανθρώπων του. Ακόμα κι αν φαινομενικά δείχνει ότι μπορεί να το κάνει οι εξελίξεις θα τον φέρουν στο σημείο να πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην ανταλλαγή της ίδιας του της ψυχής

ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ NEESON ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Μπορεί να έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε για κάποια εξέλιξη στην ταινία, όμως η μέρα ήρθε με μια είδηση τεραστίων διαστάσεων. Το συζητούσαμε εδώ και καιρό, είχαμε δει τον ηθοποιό Liam Neeson στα γυρίσματα στο Λονδίνο για τα οποία δικαιολογήθηκε πως απλά έκανε ένα φιλικό πέρασμα απ' τα παρασκήνια, όμως πλέον το επιβεβαιώνει η ίδια η παραγωγή στο δελτίο τύπου παρουσίασης της νέας της ταινίας "Wrath of the Titans" πως ο ηθοποιός εμφανίζεται στην πολυαναμενόμενη ταινία!
Τι έχουμε λοιπόν εδώ; Έχουμε τον χαρακτήρα Ra's al Ghul, κεντρικό ήρωα του Batman Begins, ο οποίος γνωρίζουμε πως θα εμφανίζεται ως νεαρός στην ταινία, γνωρίζουμε επίσης (ανεπίσημα) πως θα εμφανίζεται η κόρη του ως κοριτσάκι (Talia) και για καιρό προεικάζαμε πως θα τη δούμε και ως ενήλικη με πρωταγωνιστικό ρόλο (Marion Cotillard) αλλά και πως θα δούμε τον ίδιο τον Ra's αφού όσοι γνωρίζουν ο χαρακτήρας έχει βρει τον τρόπο να καλλιεργήσει την αθανασία στο σώμα του, ακόμα κι αν στο Begins αφέθηκε να εννοηθεί ότι σκοτώθηκε, κάτι που όμως δεν είδαμε...
Αυτό που σίγουρα θα μας προσγειώσει είναι αν ο ηθοποιός εμφανιστεί ως αναδρομές του παρελθόντος, κάτι που είναι αρκετά πιθανό.
Πλέον η αγωνία έχει κορυφωθεί!

 ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ 
O ΑΛΗΘΙΝΟΣ BATMAN
*σύνδεσμος*εικόνα*πολυμεσικό*
Ο Lenny B. Robinson ζει κάπου στις ΗΠΑ, έχει καλή οικονομική κατάσταση και μία μαύρη Lamborghini με την οποία οργώνει τους δρόμους ντυμένους ως Batman. Από τη φωτογραφία θα διαπιστώσετε πως κατέχει μία ακριβή στολή και πως είναι ένας ακόμη άνθρωπος που έχει επηρεαστεί πολύ από την ρεαλιστικότητα του ήρωα!



μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το