Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

προβληματισμός σαββάτου ~ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ: ΣΕ ΘΕΛΩ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ (Hysteria)

ταξιδέψτε στον Μουσικό Κωδικό ακούγοντας το κομμάτι συγχρόνως
Δεν είμαι καλά. Δεν με ενδιαφέρει ποιοι είναι μπροστά μου και ποιοι θα με κακολογήσουν γιατί δεν έχω κανένα έλεγχο. Σαν κάτι να με γαργαλάει βασανιστικά και να μην μπορώ να αντισταθώ σε αυτό το τίναγμα του ηλεκτρισμού που διαπερνά το σώμα μου. Είναι γιατί το θέλω τώρα, χωρίς λεπτομέρειες. Θέλω την καρδιά και όλο σου το είναι. Εγώ έχω ξεφύγει ήδη, δεν έχει απομείνει τίποτα από εμένα. Σε καλώ και είναι η τελευταία ευκαιρία σου να ξεφύγεις χάνοντας κι εσύ τον έλεγχο.
 
Όσο ο χρόνος περνάει χωρίς να παραδίνεσαι, αισθάνομαι χίλια μπράτσα να με κρατούν πίσω ενώ εξαγριωμένος τεντώνω τις φλέβες μου για να απελευθερωθώ. Αναζητώ φάρμακο που θα με κρατήσει πίσω όμως όλες οι δυνάμεις που υπήρξαν διαπερνούν το κορμί μου σαν να τινάζομαι ολόκληρος προσπαθώντας να συνειδητοποιήσω μια πραγματικότητα που δεν τελειώνει όσο η εκκρεμότητα μας παραμένει. Μέσα σε αυτήν την πραγματικότητα ονειρεύομαι πως είμαι ζωντανός, όμως μόνο εσύ μπορείς να δώσεις το θανάσιμο φιλί που θα με ξυπνήσει στον επίγειο θάνατο. Μην αργείς άλλο γιατί σε θέλω τώρα. Το τώρα μου είναι υπερβολικά σύντομο. Σε θέλω ολοκληρωτικά και παρότι η υπομονή μου νεκρώνει την ζωή μου, αντέχω, δεν σπάσω και σου δίνω την τελευταία ευκαιρία να χάσεις τον έλεγχο μαζί μου.
 
Καθώς σε βλέπω να μου παραδίνεσαι (τελικά) φωνάζω πόσο σε θέλω και μη αντέχοντας άλλο η καρδιά μου εκρήγνυται!  Τώρα διαλύομαι, λυγίζω όμως μπορώ να δραπετεύσω ξέροντας πως η απόφασή σου διαβρώνει την πίστη σε κάθε τετριμμένο :[

2 σχόλια:

  1. με ταξίδεψες γλυκά σε μια άλλη εποχη περασμένη αλλά όχι ξεχασμένη!!!! φιλιαααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγάλη μου χαρά να σε βλέπω & ειδικά να μιλάμε για το παρελθόν. Τόσο κοντά και τόσο μακριά :[

      Διαγραφή

Προβληματίστηκες; σχολίασε το