Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

βpάβευση τετάρτης ~ τι ακριβώς ψηφίσατε

καταχώρηση τσι μέρας 
η βράβευση της καλύτερης καταχώρησης για την ημέρα που πέρασε στον χώρο των ιστολογίων
ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ ΤΣΙ ΜΕΡΑΣ
από archaeopteryx

Τι ακριβώς ψηφίσατε;
Συνήθως αποφεύγω τα πολιτικά, αλλά τώρα θα μου ξεφύγει ένα...

Για να γλυτώσουμε τους κομμουνιστές (που πήραν τελικά 5%), δώσαμε 29% στην ΝΔ και 10κάτι% στο ΠΑΣΟΚ, για να κυβερνάει το ίδιο ΠΑΣΟΚ (αλλά τώρα είναι αλλιώς και ...μπλε πατριωτικό). Λέγεται "Γερμανικό κόμμα" ή "Γερμανογαλλικό κόμμα" (αφού τώρα οι "δεξιοί" περιμένουν σωτηρία από τον σοσιαλιστή Ολλάντ, ενώ εγώ λέω "βάστα Μέρκελ για να πάνε στο διάολο οι ευρωλιγούρηδες").

Όσοι από εσάς ψηφίσατε ΝΔ, καλημέρα θλίψη. Όσοι από εσάς δεν ψηφίσατε μπλε ΠΑΣΟΚ ΝΔ, αυθεντικό ΠΑΣΟΚ, ή ροζ ΠΑΣΟΚ Τσιριμώκο Δημάρ, παρακαλώ να καταλάβετε ένα πράγμα:  Ενώ  βλέπετε ότι μας πάνε για δουλοπάροικους και ευρωζητιάνους,   όσο είστε διχασμένοι σε εμφυλιακές διαχωριστικές γραμμές τόσο τους δυναμώνετε. Ο εμφύλιος τέλειωσε το 1949, και ο λόγος ύπαρξης του εμφυλίου τέλειωσε το 1989-1990. 2012 είμαστε... 20+ χρόνια αργότερα...

Μία μπερδεμένη μειοψηφία από την μία, ένας διχασμένος λαός από την άλλη.

Δεν έχω τίποτα κατά του Στουρνάρα. ΄Ένα καλό παιδί που θα κάνει ό,τι του λένε έξω, και θα δώσει ευχαρίστως τα νερά σε Γάλλους που τού τα ζητάνε από το 1997 -- κι ας το διαψεύσει.  Ούτε κατά του νέου υπουργού Ενέργειας. Θα κάνει ότι του λένε οι Κοπελουζοπεριστερορέστηδες που ή εκπροσωπούν ή κάνουν κουμάντο στους βαρόνους (που κάνουν ό,τι τους λένε οι έξω).  Ούτε κατά του Βερνίκου είχα τίποτα. Πασόκος αυτός, τον ΝουΔού παριστάνει ο αδερφός. Η Ωραία Ελλάς. Μας κυβερνά η ...Γκρηνπης και η WWF.

  οι απόψεις που εκφράζονται στο κείμενο δε συμφωνούν ή εκφράζουν απαραίτητα το yannidakis. 
Η βράβευση ικανοποιεί μια σειρά από συγκεκριμένα κριτήρια

μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας 
μετάβαση στον προβληματισμό της ημέρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προβληματίστηκες; σχολίασε το